Bag om BTW; NO MEAT INCLUDED
Den engelske oversættelse af Maria Engbjergs bestseller! Det plantebaserede køkken har aldrig været så populært som nu. Det er der en god grund til, for der findes en overflod af lækre, vitale, farverige og velsmagende råvarer, som vi kan lave dejlige og nærende opskrifter ud af.
Og det gør Maria. Både til det salte og søde køkken, og det er altid med det plantebaserede tæt på sit hjerte. Opskrifterne er fyldt med varme farver, kreativitet og æstetik. I ”Apropos, der er ikke noget kød i” har Maria taget udgangspunkt i vores hverdagsmad.
Her er et væld af opskrifter, som også kødspisere vil elske, og det er uden erstatninger og tilsætningsstoffer. Du vil overhovedet ikke mangle kødet eller lægge mærke til, at det ikke er der. Det er opskrifter med enkle råvarer, der kan købes alle steder, og som er til at forstå. Det er lige til at blive glad i kroppen og i sindet af.
Maria Engbjerg er kvinden bag den succesfulde blog og instagram profil Vanløse Blues – og faktisk en af vores første madinfluencere i Danmark. Hun er ejer af en populær restaurant og har flere kogebøger bag sig.
Vis mere