I ‘Collagen’ kommer nu den første store madguide til, hvordan man skal spise for at forynge kroppen indefra. Læge Jerk W. Langer og sundhedsredaktør Karen Lyager har samlet alle de bedste tips fra collagenforskningens spydspidser over hele verden i en nem og overskuelig kostplan. I bogen får du særlige tips og tricks til, hvordan du nemmest anvender collagenrige råvarer og får maksimal udnyttelse af deres sunde indhold - også i en travl hverdag. Bogen indeholder 75 forskellige opskrifter fra kokken Kjeld Sørensen, der i hele sit professionelle liv som kok har arbejdet med collagen, på blandt andet den navnkundige fiskerestaurant ‘Den Gyldne Fortun’ i København.
Collagen er blevet et kanonhit verden over, og madguiden du bliver introduceret i bogen, fortæller dig hvordan man bedst muligt forsyner sin krop med denne vigtige ingrediens i form af helt naturligt mad. Nemlig i en ny version af den anti-inflammatoriske kost, som collagen passer perfekt ind i, da det i sig selv er anti-inflammatorisk.
Mad med collagen har en større positiv effekt på kroppen, end de fleste mennesker er klar over. Collagen kan holde led og knogler velkørende og stærke, bevare hudens faste form og hjælpe på fordøjelse og vægt. Collagen findes blandt andet i fisk, skaldyr, fjerkræ og i den ‘glemte’ dele af kvæg, grise og lam, som vores bedsteforældre altid var gode til at kreere mad ud af. Men mange mennesker lader sig ikke udnytte af naturens eget superprotein og de madvarer, der indeholder enorme mængder af collagen. Men den tilgang vil helt sikkert ændre sig med denne bog. Læs den fantastiske og sunde bog, og læs om den moderne collagenrig kost, hvor alle de dyrebar dele af dyrene bliver udnyttet og kombineret med alle lækre grøntsager, bælgfrugter, frugt, nødder, bær og fuldkorn.
I ‘Collagen’ kommer nu den første store madguide til, hvordan man skal spise for at forynge kroppen indefra. Læge Jerk W. Langer og sundhedsredaktør Karen Lyager har samlet alle de bedste tips fra collagenforskningens spydspidser over hele verden i en nem og overskuelig kostplan. I bogen får du særlige tips og tricks til, hvordan du nemmest anvender collagenrige råvarer og får maksimal udnyttelse af deres sunde indhold - også i en travl hverdag. Bogen indeholder 75 forskellige opskrifter fra kokken Kjeld Sørensen, der i hele sit professionelle liv som kok har arbejdet med collagen, på blandt andet den navnkundige fiskerestaurant ‘Den Gyldne Fortun’ i København.
Collagen er blevet et kanonhit verden over, og madguiden du bliver introduceret i bogen, fortæller dig hvordan man bedst muligt forsyner sin krop med denne vigtige ingrediens i form af helt naturligt mad. Nemlig i en ny version af den anti-inflammatoriske kost, som collagen passer perfekt ind i, da det i sig selv er anti-inflammatorisk.
Mad med collagen har en større positiv effekt på kroppen, end de fleste mennesker er klar over. Collagen kan holde led og knogler velkørende og stærke, bevare hudens faste form og hjælpe på fordøjelse og vægt. Collagen findes blandt andet i fisk, skaldyr, fjerkræ og i den ‘glemte’ dele af kvæg, grise og lam, som vores bedsteforældre altid var gode til at kreere mad ud af. Men mange mennesker lader sig ikke udnytte af naturens eget superprotein og de madvarer, der indeholder enorme mængder af collagen. Men den tilgang vil helt sikkert ændre sig med denne bog. Læs den fantastiske og sunde bog, og læs om den moderne collagenrig kost, hvor alle de dyrebar dele af dyrene bliver udnyttet og kombineret med alle lækre grøntsager, bælgfrugter, frugt, nødder, bær og fuldkorn.
Forlagets beskrivelse af Collagen
Helt naturlig, vidunderlig mad med et højt indhold af proteinet collagen kan forsinke en lang række af de gener, der melder sig med alderen. Nu kommer den første store guide til, hvordan man skal spise for at forynge kroppen indefra.
Mange mennesker snyder sig selv for naturens eget superprotein, collagen, når de er midt i livet, og det er synd. Mad med collagen kan holde led og knogler velkørende og stærke, bevare hudens fasthed og fylde og gavne fordøjelse og vægt. Men mange af os siger nej tak til de dele af madvarerne, der er allermest smækfyldt med collagen.
Gennem de seneste år er collagenpulver blevet et kæmpehit verden over, og nu kommer den første store guide til, hvordan man forsyner sin krop med denne vigtige byggesten i form af helt naturlig mad. Nemlig i en ny version af den anti-inflammatoriske kost, som collagen passer perfekt ind i, da det i sig selv er anti-inflammatorisk. Collagen findes bl.a. i fisk, skaldyr, fjerkræ og i ”glemte” dele af kvæg, lam og grise, som vores bedsteforældre var verdensmestre i at trylle lækker mad ud af. I en moderne collagenrig kost bliver alle de værdifulde dele af dyrene udnyttet og kombineret med masser af lækre grøntsager, bælgfrugter, frugt, nødder, bær og fuldkorn.
Læge Jerk W. Langer og sundhedsredaktør Karen Lyager har samlet de bedste råd fra collagenforskningens
spydspidser over hele verden i en overskuelig kostplan med masser af køkkentips til, hvordan læseren nemmest håndterer collagenrige råvarer og får maksimal glæde af deres sunde indhold – også i en travl hverdag. Bogens 75 opskrifter er kreeret af kokken Kjeld Sørensen, der har arbejdet med collagen hele sit professionelle liv, bl.a. på den navnkundige fiskerestaurant Den Gyldne Fortun i København.
Brugerbedømmelser af Collagen
Ettie E.
28. marts 2021
Super lærerig bog for menigmand om hvor vigtig collagen også er for vor krop indvortes. Har været af den opfattelse, at det primært blev brugt til hudpleje. Bogen har tillige mange dejlige opskrifter på mad, hvor collagen er sat i højsæde. Kan kun anbefale at man læser bogen. Meget lærerig.
Lene S.
28. april 2020
Super god madbog med lækre opskrifter. Er meget glad for mit køb, og giver derfor bogen 5stjerner.
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.