dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag
Bag om Compita

Michael Brenners tilfældige møde med ghettoen bliver startskuddet på den til dato mest komplicerede mission med tråde tilbage til brændpunkter fra hans professionelle militærkarriere. Hans seneste efterretningsmission i Kenya blev måske kompromitteret – og et politisk magtspil havde vist sig i skyggerne. De kenyanske medier fremhævede, at moderens død blev politisk dysset ned. Dette forhold og mødet med den mørke erotiske ulandsfrivillige læge Karen hvirvler Michael ind i en følelsesmæssig og eftertænksom odysse, da han drager tilbage til familiens kenyanske kolonihistorie og landsted i Nairobi. Faderen er tidligere britisk general og er nu rådgiver for Natos militære ledelse. Faderens højteknologiske firma, Compita, arbejder på en banebrydende opfindelse, der vil revolutionere menneskeheden og tilbyde et digitalt liv efter døden. Fundet af et ukendt grundstof i Kenyas højland fører til et dramatisk opgør mellem fortidens magtfulde adelsslægter i landet og en involvering fra de herskende techgiganter fra Silicon Valley.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788775752034
 • Udgivet:
 • 22. Oktober 2021
 • bogreolen-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   bogreolen-flag
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Compita

Michael Brenners tilfældige møde med ghettoen bliver startskuddet på den til dato mest komplicerede mission med tråde tilbage til brændpunkter fra hans professionelle militærkarriere.

Hans seneste efterretningsmission i Kenya blev måske kompromitteret – og et politisk magtspil havde vist sig i skyggerne. De kenyanske medier fremhævede, at moderens død blev politisk dysset ned. Dette forhold og mødet med den mørke erotiske ulandsfrivillige læge Karen hvirvler Michael ind i en følelsesmæssig og eftertænksom odysse, da han drager tilbage til familiens kenyanske kolonihistorie og landsted i Nairobi.

Faderen er tidligere britisk general og er nu rådgiver for Natos militære ledelse. Faderens højteknologiske firma, Compita, arbejder på en banebrydende opfindelse, der vil revolutionere menneskeheden og tilbyde et digitalt liv efter døden.

Fundet af et ukendt grundstof i Kenyas højland fører til et dramatisk opgør mellem fortidens magtfulde adelsslægter i landet og en involvering fra de herskende techgiganter fra Silicon Valley.

Brugerbedømmelser af Compita

 • Krimiormen s. 28. November 2021

  Spændingsromanen ”Compita” er forfatterens debut. Lad mig med det samme sige, at det er en ganske imponerende debut i spændingsgenren. ”Compita” lægger helt klart op til at forfatteren har meget mere på hjerte.

  Hovedpersonen Michael Brenner har en, efterhånden, mangeårig karriere i Forsvarets efterretningstjeneste. Michaels far, Jack Brenner er født i Kenya og Michaels mor, Isabell, var Dansk født. Familien har et landsted i Nairobi som Michael opholder sig på, når han er i Kenya.

  ”Compita” er bestemt velskrevet og gennemarbejdet. Jeg sidder dog tilbage med en følelse af, at forfatteren vil rigtig mange ting med sit forfatterskab. Af samme grund, så sidder jeg med et håb om, at forfatteren har flere bøger i sin pen.

  Meget gerne bøger hvor han udvikler videre på ”vores” hovedperson Michael Brenner. ”Compita” får bestemt mine varmeste anbefalinger med på vejen, som en virkelig velskrevet og gennemarbejdet spændingsroman, der inviterer til mere litteratur, fra forfatterens hånd.

  Vurdering: 4/6 Roser.

  Krimiormen.dk


Find lignende bøger
Bogen Compita findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.