Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Contemporary Studies and Theories in Gastronomy and Food Science

  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783631922040
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 428
  • Udgivet:
  • 29. november 2024
  • Udgave:
  • Størrelse:
  • 148x210x0 mm.
  • Vægt:
  • 551 g.
Leveringstid: 2-4 uger
Forventet levering: 24. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Brugerbedømmelser af Contemporary Studies and Theories in Gastronomy and Food Science



Find lignende bøger
Bogen Contemporary Studies and Theories in Gastronomy and Food Science findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.