Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Danseskole for bjørne

Bag om Danseskole for bjørne

Med Peter Poulsens lyrik får læseren et andet blik på verden - set fra et punktum, en tandbørste og fra hovedpersonen i en roman. Der optræder dansende bjørne og en "svævende vildorne med studentereksamen og andre diplomer". Digtene åbner op til en alternativ virkelighed, der dog minder umiskendeligt om vores egen.   Peter Poulsen tager livtag med sprogets mindste betydningsbærere og i hans digte får selv mellemrummene liv. Det er veloplagte digte, der i ofte korte og præcise vendinger overrasker læseren og rammer hovedet på sømmet.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711915868
  • Udgivet:
  • 21. August 2019
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Danseskole for bjørne

Med Peter Poulsens lyrik får læseren et andet blik på verden - set fra et punktum, en tandbørste og fra hovedpersonen i en roman. Der optræder dansende bjørne og en "svævende vildorne med studentereksamen og andre diplomer". Digtene åbner op til en alternativ virkelighed, der dog minder umiskendeligt om vores egen.

 

Peter Poulsen tager livtag med sprogets mindste betydningsbærere og i hans digte får selv mellemrummene liv. Det er veloplagte digte, der i ofte korte og præcise vendinger overrasker læseren og rammer hovedet på sømmet.

Brugerbedømmelser af Danseskole for bjørneFind lignende bøger
Bogen Danseskole for bjørne findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.