Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Dansk arbejde

Bag om Dansk arbejde

"i de sidste par år har jeg tit siddet hér i dette gamle hus der nu gradvis vandaliseres i brandsikringens hellige navn og kigget ud over min have der ligner et nederlag til tyskerne siddet med en flaske hvidvin og en pakke cigaretter efter en opringning fra Ole Larsen Jens Schoustrup Thomasen eller Poul Erik Søe vil du skrive et digt om dét og dét med to dages varsel og hvad jeg først ikke troede var muligt det lykkedes næsten hver gang ligesom det gjorde det for mine talrige kolleger og nogle af vore digte endte endda i radiorådet den højeste udmærkelse og det blev med tiden til en hel stribe og til både termin og en bøf i ny og næ" Jannick Storms digtsamling "Dansk arbejde" handler om alle de småting, der skaber en hverdag; om alle forstyrrelserne, alle overvejelserne, alt det konkrete og alt det flyvske og alt det, det måske slet ikke er værd at skrive digte om. Den danske digter og forfatter Jannick Storm (1939-2015) debuterede i 1971 med digt- og novellesamlingen "Miriam og andre". Siden er det blevet til en lang række digtsamlinger, romaner og novellesamlinger. Ved siden af sit virke som forfatter har Jannick Storm ernæret sig som oversætter og redaktør for tidsskriftet Limbo.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711715024
  • Udgivet:
  • 9. Februar 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Dansk arbejde

"i de sidste par år har jeg tit siddet hér
i dette gamle hus der nu gradvis vandaliseres
i brandsikringens hellige navn
og kigget ud over min have
der ligner et nederlag til tyskerne
siddet med en flaske hvidvin og en pakke cigaretter
efter en opringning fra Ole Larsen
Jens Schoustrup Thomasen eller Poul Erik Søe
vil du skrive et digt om dét og dét
med to dages varsel
og hvad jeg først ikke troede var muligt
det lykkedes næsten hver gang
ligesom det gjorde det for mine talrige kolleger
og nogle af vore digte endte endda i radiorådet
den højeste udmærkelse
og det blev med tiden til en hel stribe
og til både termin
og en bøf i ny og næ"

Jannick Storms digtsamling "Dansk arbejde" handler om alle de småting, der skaber en hverdag; om alle forstyrrelserne, alle overvejelserne, alt det konkrete og alt det flyvske og alt det, det måske slet ikke er værd at skrive digte om.

Den danske digter og forfatter Jannick Storm (1939-2015) debuterede i 1971 med digt- og novellesamlingen "Miriam og andre". Siden er det blevet til en lang række digtsamlinger, romaner og novellesamlinger. Ved siden af sit virke som forfatter har Jannick Storm ernæret sig som oversætter og redaktør for tidsskriftet Limbo.

Brugerbedømmelser af Dansk arbejdeFind lignende bøger
Bogen Dansk arbejde findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.