Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den Store Salatbog - fra Karolines Køkken

Bag om Den Store Salatbog - fra Karolines Køkken

Karolines store salatbog vil vende op og ned på vores syn på salater. Bogen byder på mere end 100 inspirerende opskrifter på kolde og lune grønne salater og salater med fisk, skaldyr, kød og fjerkræ - til alle fire årstider. Afsnittet Guide til salatkøkkenet giver masser af saftige tips og nyttige informationer om, hvordan du behandler råvarerne, hvordan du sammensætter salater, der tilfredsstiller mave og sanser, hvordan du laver salat til to dage, hvornår du putter dressing på og meget andet. Og et katalog med dressinger, knasende sprøde elementer, fyldige smagsgivere, dip og puréer, fungerer som ”byggeklodser”, så man selv kan komponere sine egne salater. Ud over at bogen understreger salatkøkkenets rigdom på sanseoplevelser (surt, sødt, salt, bittert og umami; sprødt, al dente og blødt), på vitaminer, mineraler og fibre viser den hvordan, salater er en genial metode til at undgå madspild, fordi man kan lave fantastiske salater med rester af kød, fisk, fjerkræ, brød, grønsager og meget andet. "Flot bog med lækre billeder. Der er kommet en del bøger om salater, men ikke en, der så ihærdigt forsøger at ændre vores syn på salater" Lektørudtalelse

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793191174
  • Udgivet:
  • 4. Juni 2015
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Den Store Salatbog - fra Karolines Køkken

Karolines store salatbog vil vende op og ned på vores syn på salater.

Bogen byder på mere end 100 inspirerende opskrifter på kolde og lune grønne salater og salater med fisk, skaldyr, kød og fjerkræ - til alle fire årstider. Afsnittet Guide til salatkøkkenet giver masser af saftige tips og nyttige informationer om, hvordan du behandler råvarerne, hvordan du sammensætter salater, der tilfredsstiller mave og sanser, hvordan du laver salat til to dage, hvornår du putter dressing på og meget andet. Og et katalog med dressinger, knasende sprøde elementer, fyldige smagsgivere, dip og puréer, fungerer som ”byggeklodser”, så man selv kan komponere sine egne salater.

Ud over at bogen understreger salatkøkkenets rigdom på sanseoplevelser (surt, sødt, salt, bittert og umami; sprødt, al dente og blødt), på vitaminer, mineraler og fibre viser den hvordan, salater er en genial metode til at undgå madspild, fordi man kan lave fantastiske salater med rester af kød, fisk, fjerkræ, brød, grønsager og meget andet.

"Flot bog med lækre billeder. Der er kommet en del bøger om salater, men ikke en, der så ihærdigt forsøger at ændre vores syn på salater" Lektørudtalelse

Brugerbedømmelser af Den Store Salatbog - fra Karolines Køkken



Find lignende bøger
Bogen Den Store Salatbog - fra Karolines Køkken findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.