Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Der er tid nok

Bag om Der er tid nok

"En nat i juni I nat gik jeg under himlen i et univers af lysende kloder og jeg følte en ømhed strømme imod mig fra dybet fra sovende mennesker og fugle fra træer langs vejen ømheden kom til mig fra græsset, natsværmere og skyer og et øjeblik renset for erindringer og skyld følte jeg stor glæde ved at sende ømheden tilbage til alt en høj gran duvede i blæsten der omfavnede min krop og jeg bad for at alt levende måtte klare ensomhed og lidelse" Digtene i Lean Nielsens "Der er tid nok" tegner smukke billeder af natten. Der er stemninger, der er så dragende at man næsten forsvinder i dem. Der er glimt af situationer, der virker så hverdagsagtige, at det næsten ikke er til at begribe, hvordan digteren formår at forvandle dem til poesi. Den danske forfatter og digter Lean Nielsen blev født i 1935 og debuterede i 1969 med digtsamlingen "Fru Jensen in memoriam". Herefter udgav han den ene digtsamling efter den anden, og i 1982 sprang han ud som prosaist med novellesamlingen "Ned ad trappen, ud på gaden".

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711842201
  • Udgivet:
  • 22. Maj 2018
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Der er tid nok

"En nat i juni

I nat
gik jeg under himlen
i et univers af lysende kloder
og jeg følte en ømhed
strømme imod mig fra dybet
fra sovende mennesker og fugle
fra træer langs vejen

ømheden kom til mig
fra græsset, natsværmere og skyer
og et øjeblik renset
for erindringer og skyld
følte jeg stor glæde
ved at sende ømheden
tilbage til alt

en høj gran duvede i blæsten
der omfavnede min krop
og jeg bad for at alt levende
måtte klare ensomhed og lidelse"

Digtene i Lean Nielsens "Der er tid nok" tegner smukke billeder af natten. Der er stemninger, der er så dragende at man næsten forsvinder i dem. Der er glimt af situationer, der virker så hverdagsagtige, at det næsten ikke er til at begribe, hvordan digteren formår at forvandle dem til poesi.

Den danske forfatter og digter Lean Nielsen blev født i 1935 og debuterede i 1969 med digtsamlingen "Fru Jensen in memoriam". Herefter udgav han den ene digtsamling efter den anden, og i 1982 sprang han ud som prosaist med novellesamlingen "Ned ad trappen, ud på gaden".

Brugerbedømmelser af Der er tid nokFind lignende bøger
Bogen Der er tid nok findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.