Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Det sorte armbånd

Bag om Det sorte armbånd

Det sorte armbånd er fortsættelsen til den fængslende krimi Stemmen fra jorden. Drabsefterforsker Mason Teilmanns mangeårige søgen efter en berygtet seriemorder truer med at opsluge hans liv og rive hans verden fra hinanden. Masons instinkter vækkes straks, da Det nationale Cyber Crime Center afslører en hjemmeside, som har forbindelse til en pædofil trafficking-ring. Efterforskningen fører ham til Gayson Lopez, bedre kendt som The Wolf: Et navn, der har hjemsøgt Mason siden hans tid i New Orleans' politistyrke. Hemmeligheder afsløres, og tilliden brister. Vil Mason sejre, eller vil ondskaben triumfere? DET SORTE ARMBÅND er en mesterligt udformet spændingsroman, der vil få dig til at sidde på kanten af stolen fra første side. Forbered dig på en verden af mørke hemmeligheder, ubarmhjertig forfølgelse og uventede drejninger. Dyk ned i denne spændende thriller og oplev den skræmmende sandhed, at ondskaben nogle gange lurer tættere på, end vi nogensinde kan forestille os. Inger Gammelgaard Madsen (f. 1960) er forfatter, uddannet grafisk designer og Danmarks ukronede krimidronning. Hun debuterede med kriminalromanen "Dukkebarnet" i 2008, den første bog i hendes populære krimiserie om den italienskfødte efterforsker Rolando Benito og journalisten Anne Larsen. Sidenhen er fulgt flere bøger i samme genre, og hendes forfatterskab er oversat til 12 sprog.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788728479995
  • Format:
  • MP3
  • Udgivet:
  • 4. Juni 2024
  • Oplæser:
  • Githa Lehrmann
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Det sorte armbånd

Det sorte armbånd er fortsættelsen til den fængslende krimi Stemmen fra jorden.
Drabsefterforsker Mason Teilmanns mangeårige søgen efter en berygtet seriemorder truer med at opsluge hans liv og rive hans verden fra hinanden.
Masons instinkter vækkes straks, da Det nationale Cyber Crime Center afslører en hjemmeside, som har forbindelse til en pædofil trafficking-ring. Efterforskningen fører ham til Gayson Lopez, bedre kendt som The Wolf: Et navn, der har hjemsøgt Mason siden hans tid i New Orleans' politistyrke.
Hemmeligheder afsløres, og tilliden brister. Vil Mason sejre, eller vil ondskaben triumfere?
DET SORTE ARMBÅND er en mesterligt udformet spændingsroman, der vil få dig til at sidde på kanten af stolen fra første side. Forbered dig på en verden af mørke hemmeligheder, ubarmhjertig forfølgelse og uventede drejninger. Dyk ned i denne spændende thriller og oplev den skræmmende sandhed, at ondskaben nogle gange lurer tættere på, end vi nogensinde kan forestille os.
Inger Gammelgaard Madsen (f. 1960) er forfatter, uddannet grafisk designer og Danmarks ukronede krimidronning. Hun debuterede med kriminalromanen "Dukkebarnet" i 2008, den første bog i hendes populære krimiserie om den italienskfødte efterforsker Rolando Benito og journalisten Anne Larsen. Sidenhen er fulgt flere bøger i samme genre, og hendes forfatterskab er oversat til 12 sprog.

Brugerbedømmelser af Det sorte armbåndFind lignende bøger
Bogen Det sorte armbånd findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.