Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Det stille barn: anden krimi om Anna Storm

Bag om Det stille barn: anden krimi om Anna Storm

Anna Storm kommer i "Det stille barn" ud i et voldsomt uvejr. Kærligheden til den populære rockmusiker Lasse er ved at blæse hende omkuld og kræver al hendes tålmodighed og kvindelige list. På børneafdelingen kommer en fatal fejl til at koste et barn livet, og med sin sædvanlige stædighed kæmper Anna for at få klarhed over hændelserne, som en kollega er skyld i. Det viser sig, at barnet ikke er død af naturlige årsager, og jagten på sandheden kommer næsten til at koste Anna livet. 'Det stille barn' er nummer to bog om lægen Anna Storm. Læserne stiftede bekendtskab med Anna Storm første gang i 'Skrøbelige hjerter'. 'Det stille barn' giver et tankevækkende og upoleret indblik i lægers dagligdag og arbejdspres, samt et billede af børnelægen Anna Storms drivkraft. Illusioner og desillusioner. 'Det stille barn' berører penible dilemmaer som religions- og kulturforskelle, fedmeproblematik og sociale problemer, som læger dagligt bliver stillet over for.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788799627615
  • Format:
  • MP3
  • Udgivet:
  • 4. Juni 2013
  • Oplæser:
  • Vibeke Manniche
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Det stille barn: anden krimi om Anna Storm

Anna Storm kommer i "Det stille barn" ud i et voldsomt uvejr. Kærligheden til den populære rockmusiker Lasse er ved at blæse hende omkuld og kræver al hendes tålmodighed og kvindelige list.

På børneafdelingen kommer en fatal fejl til at koste et barn livet, og med sin sædvanlige stædighed kæmper Anna for at få klarhed over hændelserne, som en kollega er skyld i. Det viser sig, at barnet ikke er død af naturlige årsager, og jagten på sandheden kommer næsten til at koste Anna livet.

'Det stille barn' er nummer to bog om lægen Anna Storm. Læserne stiftede bekendtskab med Anna Storm første gang i 'Skrøbelige hjerter'.
'Det stille barn' giver et tankevækkende og upoleret indblik i lægers dagligdag og arbejdspres, samt et billede af børnelægen Anna Storms drivkraft. Illusioner og desillusioner. 'Det stille barn' berører penible dilemmaer som religions- og kulturforskelle, fedmeproblematik og sociale problemer, som læger dagligt bliver stillet over for.

Brugerbedømmelser af Det stille barn: anden krimi om Anna StormFind lignende bøger
Bogen Det stille barn: anden krimi om Anna Storm findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.