Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Det stille barn: anden krimi om Anna Storm

Bag om Det stille barn: anden krimi om Anna Storm

"Det stille barn" er anden krimi om lægen Anna Storm. På børneafdelingen kommer en fatal fejl til at koste et barn livet. Med sin sædvanlige stædighed kæmper Anna for at få klarhed over hændelsen, men jagten på sandheden kommer næsten til at koste hende livet. Samtidig er kærligheden til den populære rockmusiker Lasse ved at blæse hende omkuld og kræver al hendes tålmodighed og kvindelige list "Det stille barn" giver et tankevækkende og upoleret indblik i lægernes hverdag og arbejdspres, samt et billede af børnelægen Anna Storms drivkraft, illusioner og desillusioner. Det stille barn berører penible dilemmaer læger dagligt stilles overfor som religion- og kulturforskelle, fedmeproblematik og socialeproblemer.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788799456536
  • Udgivet:
  • 8. November 2011
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Det stille barn: anden krimi om Anna Storm

"Det stille barn" er anden krimi om lægen Anna Storm.
På børneafdelingen kommer en fatal fejl til at koste et barn livet.
Med sin sædvanlige stædighed kæmper Anna for at få klarhed over hændelsen, men jagten på sandheden kommer næsten til at koste hende livet.
Samtidig er kærligheden til den populære rockmusiker Lasse ved at blæse hende omkuld og kræver al hendes tålmodighed og kvindelige list
"Det stille barn" giver et tankevækkende og upoleret indblik i lægernes hverdag og arbejdspres, samt et billede af børnelægen Anna Storms drivkraft, illusioner og desillusioner.
Det stille barn berører penible dilemmaer læger dagligt stilles overfor som religion- og kulturforskelle, fedmeproblematik og socialeproblemer.

Brugerbedømmelser af Det stille barn: anden krimi om Anna StormFind lignende bøger
Bogen Det stille barn: anden krimi om Anna Storm findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.