Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Dødvande: den 6. krimi om Anna Storm

Bag om Dødvande: den 6. krimi om Anna Storm

Lægen Anna Storm er for en tid flyttet til Aarhus, hvor hun arbejder som børnelæge på Skejby Sygehus. Hun er flyttet ind i det fashionable Lighthouse i den nye bydel i Aarhus på det gamle havneområde. I den dejlige lejlighed ud mod vandet synes der endelig at være faldet lidt ro over Annas liv og hun har tid til at dyrke sin nye sport, havsvømning. Men netop på en svømmetur finder hun liget af en ung kvinde. Det ligner en drukneulykke, men med Annas veludviklede sans for at tiltrække kriminelle gåder, aner hun noget lusket. Rygtet i byen vil vide, at en nedlagt kemikaliefabrik har forurenet jorden under ejendommen, Isbjerget, hvor nye fine boliger er skudt op. Ifølge kommunens afdeling for Miljø og Teknik er den forurenede jord ikke farlig at bygge på. Spørger man derimod den lokale spritter, kan han berette om gamle kollegaer ansat på fabrikken, som fik besynderligt udseende børn. Der lurer en større giftskandale og noget virker uldent. Anna bliver igen sat på en svær prøve, hvor hendes lægekunst atter sættes på en prøve. Denne gang er det tæt på at koste hende livet.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793253308
  • Udgivet:
  • 6. Marts 2018
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Dødvande: den 6. krimi om Anna Storm

Lægen Anna Storm er for en tid flyttet til Aarhus, hvor hun arbejder som børnelæge på Skejby Sygehus. Hun er flyttet ind i det fashionable Lighthouse i den nye bydel i Aarhus på det gamle havneområde.

I den dejlige lejlighed ud mod vandet synes der endelig at være faldet lidt ro over Annas liv og hun har tid til at dyrke sin nye sport, havsvømning.

Men netop på en svømmetur finder hun liget af en ung kvinde. Det ligner en drukneulykke, men med Annas veludviklede sans for at tiltrække kriminelle gåder, aner hun noget lusket.

Rygtet i byen vil vide, at en nedlagt kemikaliefabrik har forurenet jorden under ejendommen, Isbjerget, hvor nye fine boliger er skudt op. Ifølge kommunens afdeling for Miljø og Teknik er den forurenede jord ikke farlig at bygge på. Spørger man derimod den lokale spritter, kan han berette om gamle kollegaer ansat på fabrikken, som fik besynderligt udseende børn. Der lurer en større giftskandale og noget virker uldent.

Anna bliver igen sat på en svær prøve, hvor hendes lægekunst atter sættes på en prøve. Denne gang er det tæt på at koste hende livet.

Brugerbedømmelser af Dødvande: den 6. krimi om Anna StormFind lignende bøger
Bogen Dødvande: den 6. krimi om Anna Storm findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.