Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Det var en lørdag aften

Bag om Det var en lørdag aften

Charlotte Strandgaards poesi er ofte reduceret til det virkeligt normale – både i sprog og indhold, men i denne samling spirer en vild lidenskab frem bag den konkrete, knappe facade, og kvinden i digtet træder i karakter som subjekt snarere end objekt - omend på vanlig kølig Strandgaardsk vis. Tematisk centrerer samlingen sig om mord, selvmord, aborter, narkomaner og politik. Charlotte Strandgaard, født 1943, prisbelønnet dansk forfatter. Forfatterskabet tæller både digte, prosa, debatbøger, skuespil, film og radio. I det tematiske centrum for forfatterskabet står det, der er svært at tale om og kampen for kvinders ret til egen krop, ligestilling mellem kønnene og bekæmpelsen af ulighed. Genstand for fortællingerne er de liv, der leves i samfundets periferi, og de stemmer, der ikke bliver hørt. Charlotte Strandgaard arbejder på at skabe forståelse mellem samfundets udstødte og samfundets støtter – også politisk og aktivistisk – og er således både privat og professionelt båret frem af et socialt engagement og en vilje til indlevelse i andres skæbner og miljøer.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711710227
  • Udgivet:
  • 16. Februar 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Det var en lørdag aften

Charlotte Strandgaards poesi er ofte reduceret til det virkeligt normale – både i sprog og indhold, men i denne samling spirer en vild lidenskab frem bag den konkrete, knappe facade, og kvinden i digtet træder i karakter som subjekt snarere end objekt - omend på vanlig kølig Strandgaardsk vis. Tematisk centrerer samlingen sig om mord, selvmord, aborter, narkomaner og politik.

Charlotte Strandgaard, født 1943, prisbelønnet dansk forfatter. Forfatterskabet tæller både digte, prosa, debatbøger, skuespil, film og radio. I det tematiske centrum for forfatterskabet står det, der er svært at tale om og kampen for kvinders ret til egen krop, ligestilling mellem kønnene og bekæmpelsen af ulighed. Genstand for fortællingerne er de liv, der leves i samfundets periferi, og de stemmer, der ikke bliver hørt. Charlotte Strandgaard arbejder på at skabe forståelse mellem samfundets udstødte og samfundets støtter – også politisk og aktivistisk – og er således både privat og professionelt båret frem af et socialt engagement og en vilje til indlevelse i andres skæbner og miljøer.

Brugerbedømmelser af Det var en lørdag aftenFind lignende bøger
Bogen Det var en lørdag aften findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.