Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Dragespor

Bag om Dragespor

"Distraktion i støvregn I Så tavs staar jeg selv som min slørede egn. En blid distraktion er min midsommerregn. Jeg knækker en gren af den blomstrende aar. Den er mig et tegn som jeg fuldtud forstår. Men jeg? – Hvem er jeg, og hvad er det, jeg vil? Bag erindringens regn er miraklerne til. I støvregnens spind har jeg slentret mig ind. For jeg glemte mig selv, og forstøver mit sind." Digtene i Jørgen Gustava Brandts digtsamling "Dragespor" skiller sig ud ved en stiliseret hjemlig tone, som vi kun ser i denne ene af digterens talrige værker. Samlingen udkom i 1957 og er således et af de tidligste værker i Jørgen Gustava Brandts over 50 år lange karriere som forfatter og digter. Jørgen Gustava Brandt (1929-2006) var en dansk digter og forfatter. I løbet af sin over 50 år lange karriere udgav han et væld af digtsamlinger, novellesamlinger, romaner og essays. Jørgen Gustava Brandt modtog en række prestigiøse legater og priser for sin forfattervirksomhed heriblandt Kritikerprisen, Emil Aarestrup Medaillen og Statens Kunstfonds livsvarige ydelse.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726465792
  • Udgivet:
  • 29. Maj 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Dragespor

"Distraktion i støvregn

I
Så tavs staar jeg selv
som min slørede egn.
En blid distraktion
er min midsommerregn.

Jeg knækker en gren
af den blomstrende aar.
Den er mig et tegn
som jeg fuldtud forstår.

Men jeg? – Hvem er jeg,
og hvad er det, jeg vil?
Bag erindringens regn
er miraklerne til.

I støvregnens spind
har jeg slentret mig ind.
For jeg glemte mig selv,
og forstøver mit sind."

Digtene i Jørgen Gustava Brandts digtsamling "Dragespor" skiller sig ud ved en stiliseret hjemlig tone, som vi kun ser i denne ene af digterens talrige værker. Samlingen udkom i 1957 og er således et af de tidligste værker i Jørgen Gustava Brandts over 50 år lange karriere som forfatter og digter.

Jørgen Gustava Brandt (1929-2006) var en dansk digter og forfatter. I løbet af sin over 50 år lange karriere udgav han et væld af digtsamlinger, novellesamlinger, romaner og essays. Jørgen Gustava Brandt modtog en række prestigiøse legater og priser for sin forfattervirksomhed heriblandt Kritikerprisen, Emil Aarestrup Medaillen og Statens Kunstfonds livsvarige ydelse.

Brugerbedømmelser af Dragespor



Find lignende bøger
Bogen Dragespor findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.