Dag-til-dag levering
Du kan flyve - Lær at håndtere din flyskræk af Kristina Hermann

Du kan flyve - Lær at håndtere din flyskræk

Bag om Du kan flyve - Lær at håndtere din flyskræk

De fleste elsker at rejse, men for nogle er det en pine, hver gang de skal på en flyrejse. De bliver fysisk dårlige bare af at tænke på et fly og undgår alt, der har med flyrejser og lufthavne at gøre. Men sådan behøver det ikke at være. "Du kan flyve" er skrevet af en psykolog og en pilot, der ved fælles indsats hjælper dig af med din flyskræk. Du lærer at kunne identificere de forskellige typer af angst, og hvordan du kan håndtere lige præcis din type. Bogen indeholder en palet af værktøjer og guider dig til at kunne udforme din egen personlige strategi, så du kan slippe angsten og blive flyvende igen. Ved hjælp af visualiseringsøvelser, adfærdsterapi og mindfulness samt detaljeret og konkret viden om flysikkerhed opnår den flyangste en højere grad af ro og tryghed og kommer skridt for skridt tættere på drømmen om at kunne tage sin næste flyrejse. Ved at komme sin flyskræk til livs, vil man opleve, hvordan man også på andre områder af livet vil føle en større frihed. Kristina Hermann er psykolog og har behandlet mennesker med traumer og angst siden år 2000. I dag har hun sin egen praksis i København, hvor hun blandt andet via terapi, kurser og workshops hjælper angstramte. Troels Hermann er uddannet flyinstruktør i USA. Siden 1997 har han været pilot for Thomas Cook Airlines, hvor han også underviser andre piloter. Han har erfaring med helt små fly såvel som jetfly og har 15.000 flyvetimer og 30 års erfaring bag sig.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788726180367
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 12. april 2019
 • Oplæser:
 • Mikkel Schou
 • 93,95 kr.
 • 0,00 kr.
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 14% som medlem
 • 80,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Kristina Hermann
Se alle titler
Beskrivelse af Du kan flyve - Lær at håndtere din flyskræk
De fleste elsker at rejse, men for nogle er det en pine, hver gang de skal på en flyrejse. De bliver fysisk dårlige bare af at tænke på et fly og undgår alt, der har med flyrejser og lufthavne at gøre. Men sådan behøver det ikke at være.

"Du kan flyve" er skrevet af en psykolog og en pilot, der ved fælles indsats hjælper dig af med din flyskræk. Du lærer at kunne identificere de forskellige typer af angst, og hvordan du kan håndtere lige præcis din type.

Bogen indeholder en palet af værktøjer og guider dig til at kunne udforme din egen personlige strategi, så du kan slippe angsten og blive flyvende igen.

Ved hjælp af visualiseringsøvelser, adfærdsterapi og mindfulness samt detaljeret og konkret viden om flysikkerhed opnår den flyangste en højere grad af ro og tryghed og kommer skridt for skridt tættere på drømmen om at kunne tage sin næste flyrejse.

Ved at komme sin flyskræk til livs, vil man opleve, hvordan man også på andre områder af livet vil føle en større frihed.

Kristina Hermann er psykolog og har behandlet mennesker med traumer og angst siden år 2000. I dag har hun sin egen praksis i København, hvor hun blandt andet via terapi, kurser og workshops hjælper angstramte.

Troels Hermann er uddannet flyinstruktør i USA. Siden 1997 har han været pilot for Thomas Cook Airlines, hvor han også underviser andre piloter. Han har erfaring med helt små fly såvel som jetfly og har 15.000 flyvetimer og 30 års erfaring bag sig.
Brugerbedømmelser af Du kan flyve - Lær at håndtere din flyskræk


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Du kan flyve - Lær at håndtere din flyskræk findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.