Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Dudigte

"Jeg sidder ved ruden og tænker på dig du her blivende og aftenen falder på med min glæde. Jeg har ingen fast mening, ingen sikker smag men en blanding og jeg tror på intet. Om kærligheden fødes og vokser fordi du praktiserer den eller om du elsker én på grund af kærligheden er mig det samme kærlighed er mulig. Der findes kærlighed og elsker vi fordi vi elsker." Jørgen Gustava Brandt har skrevet digte om alverdens forskellige temaer, stemning, følelser og oplevelser. I "Dudigte" har han samlet nogle af sine bedste og smukkeste kærlighedsdigte. Samtidig fungerer bogen som en fin introduktion til den første snes år af den store digters forfatterskab. Jørgen Gustava Brandt (1929-2006) var en dansk digter og forfatter. I løbet af sin over 50 år lange karriere udgav han et væld af digtsamlinger, novellesamlinger, romaner og essays. Jørgen Gustava Brandt modtog en række prestigiøse legater og priser for sin forfattervirksomhed heriblandt Kritikerprisen, Emil Aarestrup Medaillen og Statens Kunstfonds livsvarige ydelse.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726465938
  • Udgivet:
  • 21. August 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Dudigte

"Jeg sidder ved ruden og tænker på dig
du her blivende
og aftenen falder på med min glæde.
Jeg har ingen fast mening, ingen sikker smag
men en blanding
og jeg tror på intet.
Om kærligheden fødes og vokser fordi du praktiserer den
eller om du elsker én på grund af kærligheden
er mig det samme
kærlighed er mulig.
Der findes kærlighed
og elsker vi fordi vi elsker."

Jørgen Gustava Brandt har skrevet digte om alverdens forskellige temaer, stemning, følelser og oplevelser. I "Dudigte" har han samlet nogle af sine bedste og smukkeste kærlighedsdigte. Samtidig fungerer bogen som en fin introduktion til den første snes år af den store digters forfatterskab.

Jørgen Gustava Brandt (1929-2006) var en dansk digter og forfatter. I løbet af sin over 50 år lange karriere udgav han et væld af digtsamlinger, novellesamlinger, romaner og essays. Jørgen Gustava Brandt modtog en række prestigiøse legater og priser for sin forfattervirksomhed heriblandt Kritikerprisen, Emil Aarestrup Medaillen og Statens Kunstfonds livsvarige ydelse.

Brugerbedømmelser af DudigteFind lignende bøger
Bogen Dudigte findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.