Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Egne digte

Bag om Egne digte

"tilegnet jer dette digt er tilegnet jer der pludselig rejser jer op i busserne for at tale om jeres lidelser, længsler og glæder og jer der indleder tungsindige samtaler på pissoirerne om livets beskaffenhed og den lykkelige realitet at vi kan tømme os jer der går fjerne rundt i parkerne mens i synger muntre sange til guder i ser jer der sidder oppe om nætterne, høje og drukne og livsspændte" Lean Nielsens digtsamling "Egne digte" er tilegnet alle de skæve eksistenser, de udstødte, der insisterer på at tale om det, de andre ikke vil høre tale om. Digtene kaster lys ind i mørke kroge af uhyggelige barndomsminder og ensomhed, der ikke så let slipper sit tag, men de hylder også den skønhed, som livet trods alt byder på. Den danske forfatter og digter Lean Nielsen blev født i 1935 og debuterede i 1969 med digtsamlingen "Fru Jensen in memoriam". Herefter udgav han den ene digtsamling efter den anden, og i 1982 sprang han ud som prosaist med novellesamlingen "Ned ad trappen, ud på gaden".

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711842164
  • Udgivet:
  • 23. November 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Egne digte

"tilegnet jer

dette digt er tilegnet jer

der pludselig rejser jer op i busserne

for at tale om jeres lidelser, længsler og glæder

og jer

der indleder tungsindige samtaler på pissoirerne

om livets beskaffenhed

og den lykkelige realitet at vi kan tømme os

jer der går fjerne rundt i parkerne

mens i synger muntre sange til guder i ser

jer der sidder oppe om nætterne, høje og drukne

og livsspændte"

Lean Nielsens digtsamling "Egne digte" er tilegnet alle de skæve eksistenser, de udstødte, der insisterer på at tale om det, de andre ikke vil høre tale om. Digtene kaster lys ind i mørke kroge af uhyggelige barndomsminder og ensomhed, der ikke så let slipper sit tag, men de hylder også den skønhed, som livet trods alt byder på.

Den danske forfatter og digter Lean Nielsen blev født i 1935 og debuterede i 1969 med digtsamlingen "Fru Jensen in memoriam". Herefter udgav han den ene digtsamling efter den anden, og i 1982 sprang han ud som prosaist med novellesamlingen "Ned ad trappen, ud på gaden".

Brugerbedømmelser af Egne digteFind lignende bøger
Bogen Egne digte findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.