Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Elskeren

Bag om Elskeren

Helene Flood fornyer den psykologiske genre. ”At skrive god psykologisk krimi er vanskeligt. Helene Floods Elskeren er perfekt.” ******– Dagbladet “Fremfor alt er Elskeren velskrevet, sprogligt perfekt.“ – NRK Rikke arbejder som forsker og er lykkeligt gift med ungdomskæresten, Åsmund. Sammen har de børnene Emma og Lukas og en villalejlighed i Oslos bedste kvarter. Da familien var til fremvisning af huset med i alt fire villalejligheder på Tåsen, syntes alting perfekt: Her kunne drømmelivet begynde. Men harmonien brydes, da overboen, Jørgen, bliver fundet dræbt. Eller var den måske brudt forlængst? Efterhånden som politi og presse indtager huset, bliver det vanskeligere og vanskeligere for naboerne at holde på hemmelighederne og skjulte ugerninger. Drabet på Jørgen berører dem dem alle, ikke mindst Rikke, og i takt med at efterforskningen skrider frem, konfronteres hun med, hvor lidt hun egentlig ved om dem, som bor lige ved siden af. Helene Flood fik et internationalt gennembrud med debutromanen Terapeuten, som fik strålende anmeldelser og blev nomineret til Bokhandlerprisen. Med Elskeren stadfæster Flood sin position som en af Norges ypperste spændingsforfattere og en fornyer af den psykologiske genre.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788773398760
  • Udgivet:
  • 19. April 2022
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Elskeren

Helene Flood fornyer den psykologiske genre.

”At skrive god psykologisk krimi er vanskeligt. Helene Floods Elskeren er perfekt.”
******– Dagbladet

“Fremfor alt er Elskeren velskrevet, sprogligt perfekt.“
– NRK

Rikke arbejder som forsker og er lykkeligt gift med ungdomskæresten, Åsmund. Sammen har de børnene Emma og Lukas og en villalejlighed i Oslos bedste kvarter. Da familien var til fremvisning af huset med i alt fire villalejligheder på Tåsen, syntes alting perfekt: Her kunne drømmelivet begynde. Men harmonien brydes, da overboen, Jørgen, bliver fundet dræbt. Eller var den måske brudt forlængst?

Efterhånden som politi og presse indtager huset, bliver det vanskeligere og vanskeligere for naboerne at holde på hemmelighederne og skjulte ugerninger. Drabet på Jørgen berører dem dem alle, ikke mindst Rikke, og i takt med at efterforskningen skrider frem, konfronteres hun med, hvor lidt hun egentlig ved om dem, som bor lige ved siden af.

Helene Flood fik et internationalt gennembrud med debutromanen Terapeuten, som fik strålende anmeldelser og blev nomineret til Bokhandlerprisen.

Med Elskeren stadfæster Flood sin position som en af Norges ypperste spændingsforfattere og en fornyer af den psykologiske genre.

Brugerbedømmelser af ElskerenFind lignende bøger
Bogen Elskeren findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.