Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Terapeuten

Bag om Terapeuten

Sensationel norsk krimidebut solgt til 20 lande før udgivelse. Blev modtaget med en stjerneregn ved udgivelsen i Norge. Noget af det mest uhyggelige er, når det trygge føles utrygt. Sara og Sigurd er et perfekt par, i hvert fald på overfladen. Han er nyuddannet arkitekt i færd med at starte eget firma. Hun har sin egen praksis som terapeut for unge med problemer. Sammen bor de i en arvet villa i et af Oslos bedste kvarterer. Livet kunne ikke være bedre ¬– eller kunne det? Da Sigurd tager på fjeldtur med et par af gutterne, begynder noget at slå revner. Han når nemlig aldrig frem til hytten, selvom han har ringet til Saras telefonsvarer derfra. Men hvor er han så? Sara begynder at rede trådene ud, men ender efterhånden i et spil, hun måske ikke er herre over. Sara er sådan én, der lever af at tænke klart om andres relationer. Men kan hun tænke klart om sit eget ægteskab, da brikkerne begynder at falde på plads for hende?

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793825666
  • Udgivet:
  • 11. Maj 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Terapeuten

Sensationel norsk krimidebut solgt til 20 lande før udgivelse. Blev modtaget med en stjerneregn ved udgivelsen i Norge.

Noget af det mest uhyggelige er, når det trygge føles utrygt.

Sara og Sigurd er et perfekt par, i hvert fald på overfladen. Han er nyuddannet arkitekt i færd med at starte eget firma. Hun har sin egen praksis som terapeut for unge med problemer. Sammen bor de i en arvet villa i et af Oslos bedste kvarterer. Livet kunne ikke være bedre ¬– eller kunne det?

Da Sigurd tager på fjeldtur med et par af gutterne, begynder noget at slå revner. Han når nemlig aldrig frem til hytten, selvom han har ringet til Saras telefonsvarer derfra. Men hvor er han så? Sara begynder at rede trådene ud, men ender efterhånden i et spil, hun måske ikke er herre over.

Sara er sådan én, der lever af at tænke klart om andres relationer. Men kan hun tænke klart om sit eget ægteskab, da brikkerne begynder at falde på plads for hende?

Brugerbedømmelser af TerapeutenFind lignende bøger
Bogen Terapeuten findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.