Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

0,00 kr. Gå til kassen
VERDENS BOGUGE
Vi fejrer Verdens Boguge og derfor får du lige nu: Klik her for at se mere
Emballage af Leif Bøgh-Sørensen Du sparer 12% ift. forlagets pris Spar 12% E-bog, PDF

Emballage

af ,
(Udvid)

Kapitel 2 i Konserveringsteknik 1 (978-87-91319-63-1):
Konserveringsteknik 1 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion.
Bogen gennemgår kapitelvis principperne for kvalitet og holdbarhed, emballage, kuldeteknologi, køling og frysning.
For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi, samt eksempler på relevante levnedsmidler hvortil metoden anvendes. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk. Der er desuden et meget omfattende stikordsregister.
Se også Konserveringsteknik 2.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788791319662
  • Udgivet:
  • 22. august 2013

Andre udgaver:

  • 41,00 kr.
  • Straks på e-mail
  • 35,95 kr.
  • 5,05 kr. (12%)
Eller spar samlet 25% som medlem
  • 30,95 kr.
  • 10,05 kr. (25%)
  • Forudsætter medlemskab
    Prøv 1. uge gratis, herefter 79 kr./måned


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.

VI ANBEFALER
LIGNENDE E-BØGER
Andre bøger af Leif Bøgh-Sørensen
Se alle titler
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.