Dag-til-dag levering
En hæklet isbutik af Heidi B. Johannesen

En hæklet isbutik

Bag om En hæklet isbutik

Ønsker alle børn sig ikke en isbutik? Nu har de chancen, for med denne bog opfordres forældre og bedsteforældre til at fatte hæklenålen og hækle løs, så der kan blive solgt softice, isvafler, ispinde og meget mere. Med andre ord indeholder denne hæklebog opskrifter på indhold og udstyr til børns helt egen isbutik og dermed grundlag for mange timers leg på værelset eller i haven. "En hæklet isbutik" indeholder desuden små kreaprojekter, som børn kan være med til at lave, så de på den måde også selv er med til at skabe fin pynt til deres butik. Bliv inspireret til at hækle og være kreativ, og glæd dig over at opleve børnenes leg med is og butik med de ting, du har hæklet til dem. I bogen finder du opskrifter på fx - Isvafler - Ispinde - Bolsjesutter - Slikpinde - Bolsjestokke - Lakridskonfekt - Isbanner Forfatterne: Søstre og kvinderne bag succeen "Krea Deluxe" - et firma, som designer og udvikler krea-kits til boligindretningen, børn og børneværelset, accessories og "når der skal laves hjemmelavede gaver".

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740619553
  • Udgivet:
  • 3. november 2017
  • 102,95 kr.
  • 0,00 kr.
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 13% som medlem
  • 89,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Heidi B. Johannesen
Se alle titler
Beskrivelse af En hæklet isbutik
Ønsker alle børn sig ikke en isbutik? Nu har de chancen, for med denne bog opfordres forældre og bedsteforældre til at fatte hæklenålen og hækle løs, så der kan blive solgt softice, isvafler, ispinde og meget mere. Med andre ord indeholder denne hæklebog opskrifter på indhold og udstyr til børns helt egen isbutik og dermed grundlag for mange timers leg på værelset eller i haven.

"En hæklet isbutik" indeholder desuden små kreaprojekter, som børn kan være med til at lave, så de på den måde også selv er med til at skabe fin pynt til deres butik. Bliv inspireret til at hækle og være kreativ, og glæd dig over at opleve børnenes leg med is og butik med de ting, du har hæklet til dem.

I bogen finder du opskrifter på fx

- Isvafler
- Ispinde
- Bolsjesutter
- Slikpinde
- Bolsjestokke
- Lakridskonfekt
- Isbanner

Forfatterne:
Søstre og kvinderne bag succeen "Krea Deluxe" - et firma, som designer og udvikler krea-kits til boligindretningen, børn og børneværelset, accessories og "når der skal laves hjemmelavede gaver".
Brugerbedømmelser af En hæklet isbutik


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen En hæklet isbutik findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.