Udvidet returret til d. 31. januar 2024

Ernæringsfysiologi

- en grundbog

Bag om Ernæringsfysiologi

Ernæringsfysiologi – en grundbog fører læseren sikkert og grundigt gennem kostens opbygning set fra en biokemisk vinkel og i relation til kroppens fysiologi. Udgangspunktet er dansk kost og ernæringsforhold med inddragelse af danske kostundersøgelsesresultater. I den digitale version finder du multiple choice opgaver samt PowerPoint-filer med illustrationer til undervisningsbrug.  Forfatterne giver en overskuelig gennemgang af emner som fedt, kulhydrat, protein, alkohol, energimetabolisme, vitaminer, mineraler og væskebalance, som perspektiveres til praksisrelaterede emner som livsstilssygdomme, kostvurdering, kostplanlægning og ændringer i fødevarers næringsindhold ved forarbejdning og opbevaring. Bogen henvender sig til studerende på de mellemlange videregående uddannelser, herunder især uddannelsen i ernæring og sundhed og sygeplejerskeuddannelsen. I denne 3. udgave er både indhold og layout grundigt revideret for at give de bedste forudsætninger for tilegnelsen af stoffet. Ekstramateriale i form af multiple choice spørgsmål er tilgængelige via bogens elektroniske version.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788762819061
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 352
  • Udgivet:
  • 12. august 2019
  • Udgave:
  • 3
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 1-3 hverdage
Forventet levering: 8. november 2024

Beskrivelse af Ernæringsfysiologi

Ernæringsfysiologi – en grundbog fører læseren sikkert og grundigt gennem kostens opbygning set fra en biokemisk vinkel og i relation til kroppens fysiologi. Udgangspunktet er dansk kost og ernæringsforhold med inddragelse af danske kostundersøgelsesresultater.
I den digitale version finder du multiple choice opgaver samt PowerPoint-filer med illustrationer til undervisningsbrug. 
Forfatterne giver en overskuelig gennemgang af emner som fedt, kulhydrat, protein, alkohol, energimetabolisme, vitaminer, mineraler og væskebalance, som perspektiveres til praksisrelaterede emner som livsstilssygdomme, kostvurdering, kostplanlægning og ændringer i fødevarers næringsindhold ved forarbejdning og opbevaring.
Bogen henvender sig til studerende på de mellemlange videregående uddannelser, herunder især uddannelsen i ernæring og sundhed og sygeplejerskeuddannelsen.
I denne 3. udgave er både indhold og layout grundigt revideret for at give de bedste forudsætninger for tilegnelsen af stoffet.
Ekstramateriale i form af multiple choice spørgsmål er tilgængelige via bogens elektroniske version.

Brugerbedømmelser af Ernæringsfysiologi



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.