Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fartens fortællinger

Bag om Fartens fortællinger

"Vi kørte for stærkt gennem Tyskland Du kyssede mig i Frankrig og gav mig en blomst Spanien igennem svedte vi elskede og i Marokko malede jeg vist mine negle røde Så tog vi hjem ikke?" Digtene i "Fartens fortællinger" søger at indfange de smukke øjeblikke, der kan opstå på en rejse - hvad enten denne rejse går gennem den ydre verdens landskaber eller ind i bevidsthedens og erindringens. Digtene peger på, hvor let vi kan gå glip af det, der virkelig betyder noget, hvis vi suser for hurtigt forbi. Den danske digter Nina Malinovski er født i 1951. Udover sine mange anmelderroste digtsamlinger har Nina Malinovski skrevet manuskripter til teater, film og opera samt noveller. Nina Malinovski har modtaget en lang række priser og legater, blandt andet Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726046816
  • Udgivet:
  • 16. Januar 2019
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Fartens fortællinger

"Vi kørte for stærkt

gennem Tyskland

Du kyssede mig

i Frankrig

og gav mig en blomst

Spanien igennem

svedte vi

elskede

og i Marokko

malede jeg vist

mine negle røde

Så tog vi hjem

ikke?"

Digtene i "Fartens fortællinger" søger at indfange de smukke øjeblikke, der kan opstå på en rejse - hvad enten denne rejse går gennem den ydre verdens landskaber eller ind i bevidsthedens og erindringens. Digtene peger på, hvor let vi kan gå glip af det, der virkelig betyder noget, hvis vi suser for hurtigt forbi.

Den danske digter Nina Malinovski er født i 1951. Udover sine mange anmelderroste digtsamlinger har Nina Malinovski skrevet manuskripter til teater, film og opera samt noveller. Nina Malinovski har modtaget en lang række priser og legater, blandt andet Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat.

Brugerbedømmelser af Fartens fortællingerFind lignende bøger
Bogen Fartens fortællinger findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.