Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Food and Cooking of Rome and Naples

Bag om Food and Cooking of Rome and Naples

This new book captures the essence of central Italian food and cooking, with a fascinating introduction to the diverse landscapes, climates, histories and cuisines of Lazio, Campania, Abruzzo, Molise and Sardinia

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781903141885
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 128
  • Udgivet:
  • 4. november 2011
  • Størrelse:
  • 240x284x18 mm.
  • Vægt:
  • 930 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 hverdage
Forventet levering: 13. november 2024

Beskrivelse af Food and Cooking of Rome and Naples

This new book captures the essence of central Italian food and cooking, with a fascinating introduction to the diverse landscapes, climates, histories and cuisines of Lazio, Campania, Abruzzo, Molise and Sardinia

Brugerbedømmelser af Food and Cooking of Rome and Naples



Find lignende bøger
Bogen Food and Cooking of Rome and Naples findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.