Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Food Chemistry

This book has long been the leading reference on food chemistry and technology. This latest edition covers new topics such as BSE detection, or acrylamide, and offers expanded treatment of food allergies and alcoholic drinks, or phytosterols.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783540699330
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 1070
  • Udgivet:
  • 5. november 2008
  • Udgave:
  • 42009
  • Størrelse:
  • 255x183x46 mm.
  • Vægt:
  • 1844 g.
  Gratis fragt
Leveringstid: 2-3 uger
Forventet levering: 22. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Beskrivelse af Food Chemistry

This book has long been the leading reference on food chemistry and technology. This latest edition covers new topics such as BSE detection, or acrylamide, and offers expanded treatment of food allergies and alcoholic drinks, or phytosterols.

Brugerbedømmelser af Food Chemistry



Find lignende bøger
Bogen Food Chemistry findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.