Bøger af Sigurd Barrett

Søren Sigurd Barrett er en sand multikunster! Han er en både pianist, entertainer, komponist og forfatter. Sigurd Barretts musik er elsket af store som små, og han spiller for udsolgte koncerter rundt om i hele Danmark. Men derudover er han også en af Danmarks bedst sælgende forfattere, med sine skønne børnebøger, hvori han formidler store og vigtige kulturbærende historier for både store og små, altid tilsat egne sange, humor og en stor entustiame. Han har desuden komponeret fire musicals, En Skærsommernats Drøm, Valhalla, Sigurds Danmarkshistorie og Juleevangeliet.
Han er født i Rødovre og opvokset i Hvidovre hvor han allerede som sekrårige skrev sine første børnesange, og som 12årige sit første rigtige spillejob.
Han er i dag en af Danmarks mest elskede entertainere, og ikke mindst forfattere.
Han har bl.a. skrevet Sigurd fortæller Bibelhistorier, Sigurd fortæller om de nordiske guder, Sigurd fortæller om de græske guder, Sigurds ABC, Sigurds Verdensatlas og ikke mindst Sigurds Danmarkshistorie. Tilsammen har alle Sigurds Barettes fantastiske bøger for børn, solgt mere end 400.000 eksemplarer.
Hos Bogreolen.dk har vi naturligvis alle Sigurd Barretts bøger, og naturligvis til markedets laveste priser!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.