Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sigurd fortæller om kongerækken

Bag om Sigurd fortæller om kongerækken

I vanlig oplagt fortællestil starter Sigurd tilbage hos sagnkongerne og fortæller om alle Danmarks konger og regerende dronninger – helt frem til vores egen tid. Kongerækken er fuld af farverige personligheder, og historierne om dem er både sjove, overraskende og lærerige. Sigurd fortæller for både børn, forældre og bedsteforældre, og Sigurd fortæller om kongerækken egner sig både som højtlæsning og som læsselv. Med bogen følger en mp3-cd, hvor Sigurd læser hele bogen samt spiller og synger nogle af sine eventyrlige sange om de danske konger. Bogen er rigt illustreret af Stine Rosenberg.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740045536
  • Udgivet:
  • 4. December 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Sigurd fortæller om kongerækken

I vanlig oplagt fortællestil starter Sigurd tilbage hos sagnkongerne og fortæller om alle Danmarks konger og regerende dronninger – helt frem til vores egen tid. Kongerækken er fuld af farverige personligheder, og historierne om dem er både sjove, overraskende og lærerige.

Sigurd fortæller for både børn, forældre og bedsteforældre, og Sigurd fortæller om kongerækken egner sig både som højtlæsning og som læsselv. Med bogen følger en mp3-cd, hvor Sigurd læser hele bogen samt spiller og synger nogle af sine eventyrlige sange om de danske konger. Bogen er rigt illustreret af Stine Rosenberg.

Brugerbedømmelser af Sigurd fortæller om kongerækkenFind lignende bøger
Bogen Sigurd fortæller om kongerækken findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.