Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sigurd fortæller danmarkshistorie

Bag om Sigurd fortæller danmarkshistorie

OPDATERET udgave. Nu med klimakamp, corona og verdensmål. Tag med gennem 128.000 års vildt underholdende danmarkshistorie fortalt i vanlig fritløbende stil af Sigurd Barrett og rigt illustreret af Jeanette Brandt. Men pas på: der er fare for selv at lære noget, når der læses højt for de mindste. Vi lægger ud i istiden, hvor vi møder neandertalerne; de første mennesker der menes at have betrådt dansk jord. Og derfra går det over stok og sten i følgeskab med vikinger, konger, dronninger, landsforrædere og helte, indtil vi stopper i en nær fremtid. Det er dannelseshistorie for de mindste, de lidt større og for højtlæseren. Danmarkshistorien begynder her.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740067255
 • Udgivet:
 • 31. Marts 2021
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Sigurd fortæller danmarkshistorie

OPDATERET udgave. Nu med klimakamp, corona og verdensmål.

Tag med gennem 128.000 års vildt underholdende danmarkshistorie fortalt i vanlig fritløbende stil af Sigurd Barrett og rigt illustreret af Jeanette Brandt. Men pas på: der er fare for selv at lære noget, når der læses højt for de mindste.

Vi lægger ud i istiden, hvor vi møder neandertalerne; de første mennesker der menes at have betrådt dansk jord. Og derfra går det over stok og sten i følgeskab med vikinger, konger, dronninger, landsforrædere og helte, indtil vi stopper i en nær fremtid.

Det er dannelseshistorie for de mindste, de lidt større og for højtlæseren. Danmarkshistorien begynder her.

Brugerbedømmelser af Sigurd fortæller danmarkshistorie

 • Lena P. 9. November 2022

  Det var gave til barnebarnet.

 • Tine V. 6. Juni 2020

  Virkelig godt fortalt. Min datter på 7 elsker den

 • Maja 6. Maj 2020

  Intet mindre end fantastisk. Vi havde egentlig tænkt selv at læse højt, men vi har erkendt at vi på ingen måde kan leve op til Sigurds fantastiske fortælleevne. Han laver lyde og stemmer, som får både vores 6-årige og os selv til at trække på smilebåndet. Og det mest fantastiske er at vores søn hellere vil høre denne lydbog end at se IPad. Hvilket må være et af de største kvalitetsstempler en bog kan få.

 • Bodil B. 24. April 2020

  Det var en gave til mit oldebarn som får læst højt af den og synes den er meget spændende


Find lignende bøger
Bogen Sigurd fortæller danmarkshistorie findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.