Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Siri Ranva Hjelm Jacobsen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Siri Ranva Hjelm Jacobsen
  47,95 - 123,95 kr.

  Kære søster Snart vil store skove igen vokse frem i os, tykke og sorte af næring. Tænk på dét. Tænk på at vi bliver den eneste lyd i verden. Din, A I Havbrevene skriver de to søstre Atlanterhavet og Middelhavet til hinanden om universet, livet på landjorden, klimaforandringerne og verdenshavenes store plan. Teksten er en alternativ skabelsesberetning, en utopi set fra havenes perspektiv, skrevet i et stærkt poetisk sprog af den anmelderroste forfatter Siri Ranva Hjelm Jacobsen og illustreret med originale grafiske tryk af billedkunstneren Dorte Naomi.

 • af Siri Ranva Hjelm Jacobsen
  138,95 - 188,95 kr.

  Siri Ranva Hjelm Jacobsen fornyr den klassiske slægtsroman i en fortælling om udvandring og familieforhold på tværs af Atlanterhavet. Kort før besættelsen emigrerer det unge forlovede par Marita og Fritz fra Færøerne til Danmark. Marita og Fritz tager det meste af historien om deres liv med sig i graven, men to generationer senere rejser deres barnebarn tilbage til Færøerne for at få indblik i den historie, hun aldrig rigtig har kendt. Romanen beskriver en mere og mere almindelig virkelighed for mennesker i en globaliserede verden, hvor forskellige kulturer, sprog og normer mødes om familiens spisebord. Den viser de voldsomme konsekvenser og det store potentiale, der er forbundet med at hive sig selv op med rode og flytte fra en kultur til en anden. Endelig er det en kærlighedshistorie om at elske et sted, man aldrig har kunnet kalde hjem. Kan man virkelig have hjemve efter et sted hinsides geografien?

 • af Siri Ranva Hjelm Jacobsen
  138,95 - 248,95 kr.

  En klistret sommerdag i 1990'erne ankommer Miki til en efterskole på landet. Han forsøger at blive fri for sin mor, men det er svært, selv på afstand. På skolen vokser planterne vildt om bygningerne, der engang har huset en dyster drengeanstalt. Miki drages mod Laura, som fører ham mod både indre og ydre opløsning. 136 år senere interviewer et forskerteam Mikis mor, som har udviklet hidtil ukendte fysiske egenskaber. Hun fortæller om sit forhold til Miki og om, hvordan livet tager sig ud fra et perspektiv, der ikke længere kun er menneskeligt. I romanens tredje og sidste del møder vi nymfen Dafne, der for 4000 år siden blev forvandlet til et træ, da hun flygtede fra guden Apollon, og stadig er vred.Dafnesyndromet er spekulativ fiktion med træk fra både gotisk litteratur og græsk mytologi. En sanselig og poetisk fortælling om forvandling, flugt og om at overskride sig selv og blive et med naturen.Siri Ranva Hjelm Jacobsen er forfatter, oversætter og kritiker. Hendes bøger er udkommet i bl.a. Italien, Frankrig og England, og hendes debutroman Ø blev tildelt den internationale pris MARetica. "En ode til de legender, vi stadig har brug for," blev romanen beskrevet af La Repubblica, en af Italiens største aviser.

 • af Siri Ranva Hjelm Jacobsen
  118,95 kr.

  A lyrical, moving tale of love, loss and belonging, across three generations of a Faroe Islands family'Talks about places as if they were people, of fjords as if they were the wrinkles of our souls' GRAZIA ITALYFamily brings the young woman back to the Faroe Islands - the windswept, rocky northern archipelago where she has never lived but which she has always called home. There she finds her stories entwining with those of her ancestors as she searches for a way to connect with the culture and her kin. Is 'home' just a place name, or something more?Split across three generations of a Faroese family, rooted in the wild beauty of the islands and the author's own history, this is a bewitching tale of exile, homecoming, and what it means to belong.

 • af Siri Ranva Hjelm Jacobsen
  925,95 kr.

  En klistret sommerdag i 1990'erne ankommer Miki til en efterskole på landet. Han forsøger at blive fri for sin mor, men det er svært. På skolen vokser planterne vildt om bygningerne, der engang har huset en dyster drengeanstalt. Miki drages mod Laura, som fører ham mod både indre og ydre opløsning. 136 år senere interviewer et forskerteam Mikis mor, som har udviklet hidtil ukendte fysiske egenskaber. Hun fortæller om sit forhold til Miki og om, hvordan livet tager sig ud fra et perspektiv, der ikke længere kun er menneskeligt. I romanens tredje og sidste del møder vi nymfen Dafne, der for 4000 år siden blev forvandlet til et træ, da hun flygtede fra guden Apollon, og stadig er vred."Dafnesyndromet" er en sanselig og poetisk fortælling om forvandling, flugt og om at overskride sig selv og blive et med naturen.Udgivelsen er en storskrift-udgave til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

 • af Siri Ranva Hjelm Jacobsen
  925,95 kr.

  En slægtsroman og en kærlighedsfortælling om udvandring og familieforhold på tværs af Atlanterhavet.En ung kvinde længes hjem til et land, hvor hun aldrig har boet. Hendes bedsteforældre udvandrede fra Færøerne til Danmark lige før besættelsen, og da de dør, tager de det meste af historien om deres liv med sig i graven. Nu rejser deres barnebarn tilbage til Færøerne for at få indblik i den historie, hun aldrig rigtig har kendt."Ø" er en roman om de voldsomme konsekvenser og det store potentiale, der er forbundet med at hive sig selv op med rode og flytte fra én kultur til en anden. Siri Ranva Hjelm Jacobsen har skrevet en kærlighedshistorie om at elske et sted, man aldrig har kunnet kalde hjem.Udgivelsen er en storskrift-udgave i 1 bind til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.Siri Hjelm Jacobsen, Litteraturvidenskab med speciale i Selma Lagerlöfs forfatterskab. Arbejder som tekstforfatter i reklamebranchen og har tidligere publiceret digte. "Heima" er hendes første roman.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.