Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Havbrevene

Kære søster Snart vil store skove igen vokse frem i os, tykke og sorte af næring. Tænk på dét. Tænk på at vi bliver den eneste lyd i verden. Din, A   Havbrevene er en korrespondance mellem det ældre, brøsige Atlanterhav og dets yngre lillesøster, Middelhavet. Teksten er en moderne myte, skrevet i et stærkt poetisk sprog af den anmelderroste forfatter Siri Ranva Hjelm Jacobsen, der debuterede med romanen Ø  i 2016. Året efter blev hun udvalgt til at repræsentere Danmark ved den internationale First Novel Festival i Budapest. Ø er foreløbig solgt til Frankrig, Italien og Ungarn. Dorte Naomi er billedkunstner og illustrator. Hun har udstillet sine værker på en lang række museer og gallerier både i Danmark og i udlandet.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711912089
 • Udgivet:
 • 21. December 2018
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Havbrevene

Kære søster

Snart vil store skove igen vokse frem i os, tykke og sorte af næring. Tænk på dét.

Tænk på at vi bliver den eneste lyd i verden.

Din,

A

 

Havbrevene er en korrespondance mellem det ældre, brøsige Atlanterhav og dets yngre lillesøster, Middelhavet.

Teksten er en moderne myte, skrevet i et stærkt poetisk sprog af den anmelderroste forfatter Siri Ranva Hjelm Jacobsen, der debuterede med romanen Ø  i 2016. Året efter blev hun udvalgt til at repræsentere Danmark ved den internationale First Novel Festival i Budapest. Ø er foreløbig solgt til Frankrig, Italien og Ungarn.

Dorte Naomi er billedkunstner og illustrator. Hun har udstillet sine værker på en lang række museer og gallerier både i Danmark og i udlandet.

Brugerbedømmelser af Havbrevene

 • Mette B. 25. December 2020

  Havde hørt om en brevveksling mellem to have - to søstre!
  Det lød spændende! og det var læsningen også - ligefrem - men alligevel sådan at jeg skal og har lyst til genlæse brevene for at få dybden og flere detaljer med.


Find lignende bøger
Bogen Havbrevene findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.