dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Bøger udgivet af Lindbak + Lindbak

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Fem år i Fremmedlegionen
  af Simon Nielsen
  115,95 - 205,95 kr.

  Simon Nielsen smadrer sine fremtidsdrømme, da han en aften kommer i slagsmål og efterfølgende får en voldsdom. Han skulle have været af sted som dansk soldat til Afghanistan, men bliver i stedet smidt ud af Forsvaret. I fængslet rammer han bunden. Det liv, han drømte om, er væk – og det er hans egen skyld. Langsomt begynder en ny drøm dog at vokse. En drøm om Fremmedlegionen, der lover alle egnede soldater en ny chance. Stik imod alle gode råd tager Simon til Sydfrankrig til Fremmedlegionens hovedbase. Han har ikke penge nok til returbilletten, så der er kun én vej. Det bliver til fem år i Fremmedlegionen: en brutal rekruttid, vold og udfordringer, på mission mod islamister i Afrika og på guldjagt i Amazonas – men også broderskab og genrejsning. Simon Nielsen er i dag brandmand i Specialtjenesten ved Hovedstadens Beredskab. I sommers løb han et maraton for Børne-cancerfonden i brandmandsuniform. Sammen med sin makker har han desuden for nylig vundet en guldmedalje ved Danmarksmesterskabet i FireFit og skal i september 2024 til VM i Canada.

 • - Fortiden indhenter dig altid
  af Malene Klein
  150,95 - 187,95 kr.

  Da en tidligere PET-ansat findes brutalt myrdet i USA, iscenesat som Edvard Munchs maleri Skriget, sendes et hold danske efterforskere afsted for at samarbejde med FBI om at opklare mordet. Wonderkid Maya Winther, en ung, ambitiøs og rapkæftet politiassistent med speciale i kriminologisk psykologi, er en del af det danske hold ledet af Vicepolitiinspektør Peter Arendt. Maya er knap trådt ud af flyveren, før hun udfordres og testes af den flotte, karismatiske FBI-agent Jack DeLuca, der ikke har meget til overs for kriminalpsykologi og profileringseksperter. Samtidig kæmper Maya med at tøjle spøgelserne fra sin fortid. Efterforskningen tager en uhyggelig drejning, da en person fra efterforskningsgruppen myrdes. Også denne gang er liget og gerningsstedet iscenesat som et kendt maleri, og det står klart for alle, at der er tale om en udspekuleret og intelligent seriemorder, hvis motiv trækker tråde tilbage til et glemt og dystert kapitel i USA’s historie. Ved Babylons floder er en spændende pageturner, der indeholder alle ingredienserne til en fantastisk krimi: Mord, spænding og romantik. Persongalleriet er spækket med interessante og viljestærke karakterer, ikke mindst FBI-agenten Jack DeLuca, der ligesom Maya er mærket af fortiden. Bogen er velskrevet med et tvist af humor og tager fat i vigtige og relevante emner som raceadskillelse, overgreb og sorgen ved at miste en, man elsker. Krimien tager udgangspunkt i den autentiske beretning om den lille ø, Malaga Island, ved Maines kyst i USA, og debutforfatter Malene Klein har lavet et fantastisk researcharbejde for at finde frem til alle de uhyggelige, historiske detaljer, der danner grundlag for bogen. Ved Babylons floder er første del af en planlagt serie om politiassistent Maya Winther.

 • af Emilia Hansen
  149,95 - 202,95 kr.

  Den Danske Soldat er en uforglemmelig fortælling om kærlighed, krig, mod og hemmeligheder. Tim og Lilly lever i to forskellige verdener, da anden verdenskrig bryder ud. Hun er en del af den tyske overklasse, han er markarbejder og tilhører det danske mindretal i Schleswig Holstein. Alligevel tiltrækkes de voldsomt af hinanden i skyggen af krigen, fordi de begge drømmer om et andet liv end den fremtid, som familien, pligten og fællesskabet dikterer. Lillys gåpåmod åbner en helt ny verden for Tim, og hans opbakning giver hende mod til at forfølge sine drømme. De er forelskede, men deres kærlighed er en hemmelighed. Begge risikerer udstødelse, hvis det kommer frem. Da Tim indkaldes til den tyske hær og sendes til østfronten, skilles de, og står nu over for hver deres krig. For Tim bliver det snart en grum kamp på liv og død – og en brutal realisering af, at virkeligheden ved fronten er en helt anden, end den han troede. På hjemmefronten kæmper Lilly for ikke at blive presset ind i et passende ægteskab og for at fastholde sin drøm om at blive dyrlæge. Men krig dræber både drømme og mennesker, og hvis Tim når hjem, er det ikke sikkert Lilly stadig er den samme – eller at han er.

 • af Rachael English
  158,95 - 268,95 kr.

  I næsten 50 år har Katie gemt på en æske med hemmeligheder. Den stammer fra dengang, hun arbejdede som sygeplejerske på et mødrehjem, og indeholder en notesbog med oplysninger om de unge kvinder og deres børn, hun mødte der. Den indeholder også babyernes identitetsarmbånd. Efter sin mands død tager Katie en beslutning, hun længe har udskudt. Hun slår en besked op på en adoptionshjemmeside, fordi hun ved, at de oplysninger, hun har, kan hjælpe med at genforene adoptivbørn og deres biologiske mødre. Snart begynder henvendelserne at strømme ind, og Katie møder succes, fiasko, smerte og glæde i takt med, at hun påtager sig rollen som deltidsdetektiv og deltidsterapeut i sin søgen efter spor og forsøg på at sammenstykke knuste historier. Ét for ét afleverer hun babyarmbåndene tilbage til deres oprindelige ejere, og nye, overraskende venskaber opstår. Men der er et armbånd i æsken, der gemmer på en hemmelighed, der måske aldrig vil blive fortalt … En fantastisk, anmelderrost bestseller af Rachael English baseret på sande hændelser. En fortælling, der griber dig fra første til sidste side, om hemmeligheder, løgne og en kærlighed, der aldrig dør.

 • af Tor Lindsø
  118,95 - 149,94 kr.

  Da syv lig bliver fundet i en forladt jagthytte på Svalbard, ramler politiassistent Vitus Emmentals verden. Det viser sig, at hans forældre ligger døde i hytten, og hans mor er blevet myrdet. I 12 år har han troet, at de, sammen med hans bror, omkom i en tragisk kæntringsulykke under en ferierejse. Hvordan er forældrene endt i hytten? Hvem har myrdet hans mor? Og hvad er der sket med hans bror? Samtidig findes en lille dreng myrdet i New York, og alle spor peger på en gerningsmand, der burde være omkommet i samme ulykke som Vitus’ familie. Vitus beslutter sig for at løse mysteriet om sin mors endeligt, kæntringsulykken og mordet på den lille dreng. Han får hjælp af den dygtige og charmerende retsmediciner Alma Engelbrecht. Snart starter en hæsblæsende jagt på en koldblodig morder og ikke mindst på sandheden. En sandhed, nogen har gjort alt for at skjule. Første krimi i serien om politiassistent Vitus Emmental.

 • af Emilia Hansen
  128,95 - 202,95 kr.

  ”Jeg blev født en iskold dag i februar. Måske er det derfor, at kulde altid har tiltrukket mig.” Da Helene begynder at vinterbade, er det med en bagtanke. Hun leder nemlig efter svar. Helenes teenagedatter, Lærke, er forsvundet. Og hun er ikke det eneste, der er væk. Ægteskabet, huset, vennerne og jobbet er røget, og Helene har ramt bunden. Men i mørket har Helene indset, at hun stadig har noget tilbage at leve for: sin søn, Oliver, og så håbet om at finde ud af, hvad der skete med Lærke. I vinterbadeklubben møder Helene tre stærke kvinder, der langsomt får hende i gang med at leve igen – og hun møder også en ny mand, Thomas. En mand, der ligesom hun har ar på sjælen. Men imellem dem står løgne, tvivl og bedrag – og i øvrigt ønsker Helene ikke at være lykkelig. For hvordan kan hun være det, når Lærke stadig er væk. Stykke for stykke finder Helene ud af, hvad der skete med Lærke i dagene op til hendes forsvinden, og svaret vil være et helt andet, end hun havde forestillet sig. En lun, sjov og dybt rørende roman om at rejse sig igen efter et sønderknusende slag.

 • af Marie-Louise Ravnsberg
  128,95 - 187,95 kr.

  Pludselig stod han der. Christian. Manden, der knuste hendes hjerte for otte år siden … Rebekka og Christian mødes første gang, da hun ansættes som hans lektiehjælper i gymnasiet. De kunne ikke være mere forskellige. Hun er dygtig i skolen, han er uambitiøs og vil hellere feste. Hun er en enspænder og kommer fra et hjem med misbrug og omsorgssvigt. Han er den populære dreng på skolen og kommer fra en ­vel­havende familie. På trods af deres store modsætninger, tiltrækkes de alligevel af hinanden. For første gang i sit liv sænker Rebekka barriererne og lukker Christian ind i sit hjerte. Det skulle hun aldrig have gjort. Forholdet stopper brat, da Christian svigter Rebekka og efterlader hende med et knust hjerte. Årene går, og de er begge kommet videre med deres liv. Alligevel krydser deres veje flere gange hinandens, og hver gang udfordres ­og vokser følelserne imellem dem. Men hemmeligheder og løgne spænder ben for deres kærlighed, og selvom ­skæbnen synes at føre dem sammen, ­rives de hele tiden fra hinanden. Måske for altid er en kærlighedshistorie, der strækker sig over flere år – fra den første store forelskelse til en dybere og moden kærlighed. En hjertegribende roman om en kærlighed, der aldrig dør. Første bog i serien Hjerternes sang.

 • - Du tror, du kender din nabo
  af Marianne Jørgensen
  239,94 kr.

  Håbets Allé 28 er en psykologisk thriller, der udfordrer læseren med sit formidable plot og får os til at skæve bekymret til naboen. I den smukke, gamle etageejendom på Håbets Allé 28 ånder alt fred,men kradser man lidt i overfladen… Bea på første sal har en hemmelighed. Hun er dybt forelsket i sin svoger, John, og da han pludselig forsvinder sporløst, får hun en frygtelig mistanke. Men det fortæller hun ikke sin søster, der bor nedenunder, for Ann må ikke finde ud af, at Bea som en besat har holdt øje med John. Bea er ikke den eneste med hemmeligheder. I en af de rummelige lejligheder gemmer Alaura sig. Hun er sikker på, at nogen vil hende ondt. En mand med smag for skrøbelige kvinder har valgt hende som det næste offer. De andre beboere i huset skjuler også ting – og alle holder øje. På Håbets Allé 28 er en morder løs.

 • af Dayane de Oliveira
  168,95 - 187,95 kr.

  Sommerromantik i HornbækBjarke har lovet sig selv, at han aldrig mere vil forelske sig. Han er stadig ikke helt kommet sig over den ydmygende oplevelse det var, da hans forlovede skred fra ham på selve bryllupsdagen, og han stod tilbage med et knust hjerte. I stedet for har han en masse løse bekendtskaber – og kvinder er der nok af, når man ser ud som Bjarke.Brasilianske Lucila har mistet sin mand på brutal vis og er rejst til Danmark med sin søn for at komme væk fra det hele. Hun skal bo hos sin kusine Aline, der for nogle år siden arvede et hotel ved kysten i Hornbæk.Da Bjarke ser Lucila på stranden i Hornbæk, slår lynet ned, men han bekæmper sine følelser. Og Lucila har ikke tænkt sig at falde for en skørtejæger som Bjarke. På samme tid dukker en ny aggressiv konkurrent op til Alines hotel – og det gør spøgelser fra fortiden også.CAFÉ SOMMERFUGL er en selvstændig fortsættelse til DET LILLE BLÅ HOTEL.

 • af LJ Ross
  168,95 - 188,95 kr.

  En sommernat forsvinder en ung pige sporløst. Ti år senere finder en vandrer ved en tilfældighed hendes lig gemt i Hadrians Mur, det legendariske romerske forsvarsværk i Nordengland. Fundet af skelettet sætter en lavine i gang, for et sted i verden befinder en morder sig, som aldrig havde troet, at liget ville blive opdaget – men nu da det er sket, vækkes syge lyster til live – og en seriemorder begynder at jage igen. Kriminalkommissær Maxwell Ryan sættes på sagen og hurtigt går det op for ham, at dødsfaldet muligvis har forbindelse til en tragisk begivenhed i hans egen fortid. Ryan må se sine dæmoner i øjnene i jagten på en umættelig morder. LIGET I MUREN er andet bind i bestsellerserien om den ­hårdkogte, karismatiske kriminalkommissær Maxwell Ryan skrevet af L J Ross, en af ­Englands mest populære krimiforfattere, der har solgt 8 ­millioner bøger verden over. I hver bog inddrages et ­interessant engelsk ­turistmål, som giver krimiserien en helt unik vinkel. ”Et litterært fænomen” – Evening Chronicle ”L J Ross er på niveau med de bedste krimiforfattere” – The Times

 • af LJ Ross
  178,95 - 188,95 kr.

  Da en ung kvinde findes myrdet i klosterruinerne på den hellige ø, Lindisfarne, må kriminalkommissær Ryan afbryde sin orlov fra drabsafdelingen. Kvindens lig er smukt arrangeret, næsten som et rituelt offer på et alter, og dr. Anna Taylor, en civil ekspert i hedenske ceremonier, som desuden er født på øen, tilkaldes for at assistere Ryan i efterforskningen. Men både Anna og Ryan kæmper med spøgelser fra fortiden, og mens de jager en intelligent morder i det lukkede, lille øsamfund, holder nogen nøje øje med dem. Den unge kvinde bliver ikke det sidste offer. DEN HELLIGE Ø er første bind i bestsellerserien om den hårdkogte, karismatiske kriminalkommissær Ryan skrevet af L J Ross, en af Englands mest populære krimiforfattere, der har solgt millioner af bøger verden over. I hver bog inddrages et interessant engelsk turistmål, som giver krimiserien en helt unik vinkel.

 • af Georgina Cross
  118,95 - 178,95 kr.

  STEDDATTEREN af bestsellerforfatteren Georgina Cross er en nervepirrende psykologisk krimi med et plot, der er umuligt at regne ud. Perfekt til alle, der er fan af Big Little Lies. På få minutter forsvinder trettenårige Mia Tanner fra poolen i baghaven, og ingen aner, hvor hun er henne – eller hvad der er sket. “Det er en helt almindelig eftermiddag, da jeg går ud for at se til Mia, min trettenårige steddatter, der svømmer i baghaven. Men hun er væk. Jeg kan næsten ikke trække vejret, da jeg opdager, at baglågen er åben. Jeg var kun få meter væk. Hvorfor har jeg ikke hørt hende skrige eller set noget? Hvem har taget vores lille pige? Min mand kan ikke forstå, hvordan jeg har kunnet lade hans datter forsvinde. Og da politiet begynder at stille spørgsmål, kan jeg se, at de ikke tror på mig. Jeg har fået rollen som den onde stedmor. Hvis bare jeg kunne forstå de beskeder, som jeg har fundet fra min mand på Mias telefon: Jeg er så ked af det. Jeg elsker dig stadig. Og hvorfor finder vi hans vielsesring på bunden af poolen, hvorfra Mia forsvandt? Han har ikke nævnt, at den var blevet væk. Hvad skjuler han ellers? Der er sket noget frygteligt, jeg kan mærke det, og politiet bliver nødt til at finde Mia nu.”

 • af Dayane de Oliveira
  128,95 - 187,95 kr.

  Sommerromantik i Hornbæk. Til sin store overraskelse arver Aline et lille hotel ved kysten i Hornbæk efter sin danske bedstefar. Hendes far og brasilianske mor havde et kort, dramatisk forhold, og hun var resultatet, men hun ved næsten intet om Danmark og kan knapt nok huske den store blonde gringo, der var hendes far. Da hendes elskede mor lige er død, og hun prøver at undslippe sin manipulerende og dominerende eksmand, beslutter hun sig for at pakke taskerne, forlade Brasilien og prøve noget fuldkommen nyt. Hvor svært kan det være at styre et hotel? Men pas på med de store forventninger: hotellet viser sig at være helt nedslidt, pengekassen er tom og hun kæmper med at forstå sproget og kulturen. Hvem fanden opfandt egentlig smørrebrød? Aline fortsætter stædigt med at renovere hotellet, og langsomt begynder tingene at gå den rigtige vej med hjælp fra den lidt for attraktive lokale handymand og det gamle, loyale personale. Men da hun slider sig gennem hotellet, værelse for værelse, dukker gamle hemmeligheder op – og det gør nye hemmeligheder også. Vil Aline skabe det lille blå hotel, hun drømmer om – og vil hun nogensinde finde kærligheden igen?

 • af Katya Dalsgaard
  118,95 - 178,95 kr.

  Olivia er okay. Hun er okay med sin fars forfremmelse, og med at flytte til den søvnige provinsby Bellishøj, og mest af alt med, at hun ikke er noget særligt. Men så møder hun ham. Link er ligeglad. Han er ligeglad med menneskene i Bellishøj, og med sin far, der lever på bodegaen, og mest af alt med, at han ikke har nogen fremtid. Men så møder han hende. En romantisk og livsbekræftende kærlighedsroman, som er umulig at lægge fra sig. En historie om den første store kærlighed, som kommer til at forandre livet for altid.Med mere end 265.000 læsninger er Hvis vi får hinanden til sidst en af de mest populære danske historier på skriveplatformen Wattpad. Historien har ligget som nummer 1 i flere kategorier, heriblandt teenage-fiktion og romantik.

 • af E. B. Heimdal
  88,95 - 94,95 kr.

  Første bog i serien om Morgendagens Børn (trilogi). Skye og hendes tvillingbror, Ecco, kæmper for at overleve i en verden uden voksne. I fem år har de vandret i skovene alene. Men de er ikke de eneste. Andre grupper af børn lurer ude i vildmarken. Nogle er fjender. Andre er venner. Hvem kan de stole på? Skye og Ecco finder snart ud af, hvor langt de selv er villige til at gå for at overleve. Og hvad med den mystiske sygdom, som slog alle de voksne ihjel - er den vendt tilbage? En spændende fortælling om overlevelse, venskab, håb og kærlighed. Målgruppe: fra ca. 12 år og op.

 • - Derfor måtte jeg leve
  af Chloe Avo Holm
  115,95 - 195,95 kr.

  Dette er Chloes historie. En barsk og hjertegribende fortælling om en pige, der er blevet omsorgssvigtet i sin barndom og misforstået i skolen. Tidligt ender Chloe i et misbrug, og som 12-årig begynder et liv som narkoprostitueret, hvor hun synker dybere og dybere ned i stoffernes verden. Først efter 23 forsøg og med hjælp fra værestedet Reden lykkes det Chloe at få vendt spiralen og komme fri fra stofferne og ud af prostitutionen. Hun får skabt et nyt liv og får en karriere som professionel danser. Chloe er en fantastisk historiefortæller. Hendes fortælling er om håb og livskraft. Om at gå fra det mørkeste mørke til lyset og glæden. ”Jeg håber, at min fortælling kan inspirere andre, der har oplevet en svær tid, og give dem håb og mod til at ændre deres situation.”

 • af Marie-Louise Ravnsberg
  115,95 - 187,95 kr.

  Patrick. Den perfekte mand. Ham, hun altid har drømt om. Eller er han? Saras karriere i et stort konsulenthus i Aarhus kører på skinner, og hun vil derfor ikke indrømme over for sig selv, at hun er forelsket i den søde, men meget almindelige, Thomas. Han er slet ikke typen, hun havde forestillet sig at falde for, så da hun får tilbudt et job på firmaets kontor i London, tager hun afsted uden at tøve. Hendes engelske chef, Patrick, er flot og charmerende. Han er alt det, som Thomas ikke er, og de bliver hurtigt et par. Men det viser sig snart, at Patrick har en mørk side, og den ellers altid så selvsikre og glade Sara bliver langsomt, men sikkert, brudt ned, til stor bekymring for hendes venner og familie. Sara vender tilbage til Danmark, da hendes mor bliver alvorligt syg, og moren afslører en stor hemmelighed for hende. Snart har Sara brug for Thomas’ hjælp, og hun finder ud af, at hendes ambitioner og drømme måske ser anderledes ud, end hun troede. En hjertegribende roman om kærlighed, forventninger og løgne. Anden bog i serien Hjerternes sang. Om forfatteren: Marie-Louise Ravnsberg er født i 1971. Hun har studeret dansk litteratur på Københavns Universitet suppleret med en Mastergrad i Retorik fra Aarhus Universitet. Et tidligt barndomsmøde med bøger af forfattere som Tove Ditlevsen og Jacob Bech Nygaard har lagt grunden til en livslang glæde ved god litteratur og en stor kærlighed til det danske sprog. Professionelt har Marie-Louise i mange år skrevet artikler og noveller til forskellige medier; i de seneste år suppleret med digte og salmer.

 • af Jess Kitching
  115,95 - 202,95 kr.

  En ildevarslende følelse ormer sig rundt i hans mave og prøver at fortælle ham, at denne morder er noget nyt. Noget, han ikke tidligere har mødt. Da Hannah Allen var fjorten år gammel, blev hun bortført af den sadistiske seriemorder Peter Harris. Hun skulle have været hans ellevte offer, men endte med at blive den eneste, som slap væk i live. Ti år senere har terapi og venskab hjulpet Hannah med at overvinde fortidens traumer. Men så bliver et lig fundet. Et lig med uhyggeligt mange af de samme skader, som Peter Harris påførte sine ofre, sågar de tal, han skar ind i huden på dem. Snart står det klart, at nogen et eller andet sted fortsætter Peter Harris’ arbejde. Nogen ønsker Hannah død. Kan hun overleve en seriemorder en gang til?

 • af Soraya Lane
  168,95 - 202,95 kr.

  Syv døtre. Syv hemmeligheder. Syv kærlighedshistorier. En storslået og medrivende krønike af bestsellerforfatter Soraya Lane om syv døtre, hvis historier på fængende vis bindes sammen over otte bøger. Claudia kan ikke tro det. Hendes bedstemor blev født på et mødrehjem og siden i al hemmelighed bortadopteret. Intet af det, hun hele livet har troet, hun vidste om sin familie, er sandt. Ingen synes at vide noget om bedstemorens biologiske familie, og de eneste spor, som blev efterladt på mødrehjemmet, er en skitse af et våbenskjold og et visitkort. Begge dele peger på mystisk vis mod Cuba, og Claudia beslutter sig impulsivt for at efterforske sagen for at afdække sine rødder. Kort efter befinder Claudia sig på magiske Cuba, hvor våbenskjoldet peger hende i retning af den sagnomspundne, styrtende rige Diaz-familie. Mateo, en lokal kok, hjælper hende med at finde flere spor, og Claudia får snart færten af en ufattelig historie om den såkaldte Sukkerkonges yndlingsdatter Esmeralda Diaz. En kvinde så smuk, at alle stirrede, når hun trådte ind i lokalet. Men er den glamourøse Diaz-familie virkelig forbundet til Claudias bedstemor? I mellemtiden blomstrer følelserne mellem Claudia og Mateo, men det skal snart vise sig, at det ikke kun er i fortiden, at der er hemmeligheder begravet. DEN CUBANSKE DATTER er anden bog i serien om de forsvundne døtre. Bøgerne er selvstændige fortællinger og kan læses både enkeltvis og i sammenhæng.

 • af Annemarie Brear
  128,95 - 168,95 kr.

  Den smukke Aurora Pettigrew har det hele: en kærlig familie, et nydeligt hjem og en bekvem livsstil. Det eneste, hun mangler, er den rigtige ægtemand – og i Auroras øjne er det Reid Sinclair, arvingen til ­Sinclair-formuen. Men Reids mor, Julia, synes ikke, at Aurora er god nok til Reid, og hun vil gøre alt for at forhindre en forlovelse. Hun afslører derfor på brutal vis en velbevaret familiehemmelighed, der får Auroras verden til at styrte sammen. Da Aurora ikke ønsker at bringe skam over sin familie, flygter hun hjemmefra. Hun forlader sit trygge liv og træder ind i en hård og ukendt verden. I Yorks fattigkvarterer må hun leve side om side med mennesker fra en underverden, hun ikke anede eksisterede. Hendes nye liv er skræmmende og udmattende, og hun har svært ved at acceptere sine drastisk ændrede levevilkår. Et tilfældigt møde med en mand fra fortiden giver dog pludselig Aurora muligheden for et nyt liv, men hun har stadig svært ved at glemme Reid, som hun har elsket i årevis. Da en tragedie rammer Aurora, slipper de hemmeligheder, hun har kæmpet for at holde skjult, ud, og Aurora står ved en ny skillevej. Skal hun glemme sit livs kærlighed eller kæmpe?

 • af Pernille Ravn
  128,95 - 187,95 kr.

  Længe har en morder bevæget sig uset i skyggen… Cleo Brandt er 32 år og bor i Aarhus. Hun har to universitetsuddannelser, fotografisk hukommelse, kunstnerisk talent og en IQ på 142. Alligevel er hun stadig arbejdsløs og på kant med både banken og jobcenteret. Selvom hun har svoret aldrig at vende hjem til barndomsbyen, Sorgenfri, bliver hun nødt til at ignorere sin mavefornemmelse og sige ’ja tak’ til en projektansættelse hos Nordsjællands Politi, for bankkontoen er tom. Netop hjemvendt ryster en voldsom ulykke hendes familie, og snart peger efterforskningen på, at det ikke er en ulykke, men mord. Cleo får hurtig en frygtelig mistanke om, hvem morderen er, og hun begynder derfor diskret at blande sig i efterforskningen. Det skal vise sig at blive livsfarligt, for selvom Cleo er lynende intelligent, tager hun helt fejl om mange ting, når det kommer til morderen.

 • af Sara Lindbæk
  109,94 kr.

  En sjov og humoristisk bog med alle de morsomme og velkendte situationer, du oplever med en kat i huset. Er du katteejer, kender du sikkert til problemet med at få lov til at gå på toilettet alene, at blive vækket klokken tre om natten, fordi det lille pelsdyr er lækker- sulten, eller når du finder transportkassen frem, og et drama af bibelske dimensioner udspiller sig. Bogen er fyldt med skønne illustrationer tegnet af Petra Obrovská, der har fanget kattens sjoveste, skøreste og mest nuttede udtryk.

 • af Christina List
  128,95 - 188,95 kr.

  En morder er stadig på spil i Silkeborg. I fortsættelsen til den populære krimi KUN VI KENDER SANDHEDEN følger vi endnu engang de tre hovedpersoner: politibetjenten Michael, stjernereporteren Kevin og den psykisk syge kvinde, Sara, der er datter af seriemorderen Dødsenglen. Selvom sagen om Dødsenglen officielt er opklaret, mangler Michael stadig mange svar, men Engel nægter at tale. Michaels nye makker, Lee, er i mellemtiden begyndt at undre sig over et antal forsvundne børn, der på overfladen intet har tilfælles, men som alligevel bekymrer ham. Arbejdet afbrydes dog, da de sættes til at opklare en række brutale mord på ældre mænd i Nord- og Midtjylland. Kevin og Amir arbejder nu på Midtjyllands Avis og er på udkig efter den næste store historie. Og da Kevin pludselig begynder at modtage breve fra en person, der hævder at stå bag mordene på de ældre mænd i Silkeborg og Aalborg, går jagten i gang. Samtidig har Sara tabt sin indre kampen, og Lucy har nu overtaget kontrollen med hende. Hun planlægger, hvordan hun kan slå deres morderiske far, Engel, ihjel og derved få sin hævn. SOM TO DRÅBER BLOD er forfatter Christina Lists anden krimi i serien om Dødsenglens datter.

 • af Soraya Lane
  168,95 - 202,95 kr.

  Syv døtre. Syv hemmeligheder. Syv kærlighedshistorier.En storslået og medrivende krønike af bestsellerforfatter Soraya Lane om syv døtre, hvis historier på fængende vis bindes sammen over otte planlagte bøger.DEN ITALIENSKE DATTER er første bog i serien.Lily har netop opdaget en familiehemmelighed. Hendes bedstemor blev født på et mødrehjem for ugifte kvinder, og hun aner intet om omstændighederne. De eneste spor, hun har, er en gammel italiensk opskrift og et teaterprogram fra La Scala i Milano.Da Lily får tilbudt et job på en italiensk vingård, siger hun straks ja, og snart er hun på sporet af en tragisk kærlighedshistorie – hvor familier knuses, og hvor to elskende er villige til at ofre alt. Lily opdager også sandheden om sig selv og møder uventet kærligheden …Anden bog i serien, DEN CUBANSKE DATTER, udkommer i 2024.

 • af Charlie Faulkner
  123,95 kr.

  Warning: This is not your average boring guidebook! Why is the ability to pronounce ‘red porridge with cream’ in Danish considered to be the ultimate lingual challenge for foreigners? What are ‘Poo Island’ and ‘the baker’s bad eye’? This is a funny and informative guidebook to Denmark and Copenhagen. A personal story that gives you a fun tour of Copenhagen and Danish culture based on personal experience. It’ll introduce you to many of the most interesting places to visit and let you in on what it’s like to meet and live with the Danes. This book isn’t just for tourists visiting Copenhagen, it’s a great read for Danes too as it gives a very funny outside in perspective of Denmark. The book’s author, Charlie Faulkner, is originally from England but has lived in Denmark for the past 25 years.

 • af Charlie Faulkner
  118,95 - 198,95 kr.

  Warning: This is not your average boring guidebook! Why is the ability to pronounce ‘red porridge with cream’ in Danish considered to be the ultimate lingual challenge for foreigners? What are ‘Poo Island’ and ‘the baker’s bad eye’? This is a funny and informative guidebook to Denmark and Copenhagen. A personal story that gives you a fun tour of Copenhagen and Danish culture based on personal experience. It’ll introduce you to many of the most interesting places to visit and let you in on what it’s like to meet and live with the Danes. This book isn’t just for tourists visiting Copenhagen, it’s a great read for Danes too as it gives a very funny outside in perspective of Denmark. The book’s author, Charlie Faulkner, is originally from England but has lived in Denmark for the past 25 years.

 • af Rachael English
  198,95 - 218,95 kr.

  I årevis har en løgn ventet på at se dagens lys. Journalisten Jessie Daly vender hjem til fødebyen Clooneven efter at have gjort sig selv til grin på nationalt TV. Hun må bide al skam i sig og tage et job i sin søsters café for at betale gæld af. Hun føler, hun har mistet alt. Tilfældigvis kommer Jessie på sporet af en anden ung kvinde, der 200 år før under Hungersnøden i Irland, også mistede alt, og hun bliver optaget af at kortlægge hendes skæbne. På den anden side af Atlanterhavet i Boston er endnu en ung kvinde, Kaitlin, gået i gang med at opspore sine irske forfædre og snart flettes trådene sammen og afslører chokerende detaljer om fortiden, som stadig giver genklang i nutiden. En episk roman baseret på sande hændelser.

 • af Annemarie Brear
  98,95 - 158,95 kr.

  Halifax, 1876. Isabelle befinder sig i en umulig situation. Familien er endt på fattiggården, efter at faren forlod dem – og hendes mor og søster er allerede bukket under. Nu truer forstanderinden med at sende hendes lillebror i minen. For at redde sig selv og sin bror har hun ikke andet valg end at finde sig en ægtemand. Men hvem vil have hende? En hedebonde tilbyder hende ægteskab, og Isabelle tager nødtvungent imod. Men gården viser sig at være faldefærdig, dyrene vanrøgtede – og der er ingen penge. Dertil kommer, at hendes nye ægtemand ligger i krig med den arrogante og tiltrækkende lokale godsejer, Ethan Harrington. Selvom hendes nye ægtemand har løjet om sin situation, giver Isabelle ikke op; sammen med lillebroren forsøger hun at genopbygge gården og sikre noget indkomst. Livet på gården er hårdt, men det bliver værre, da hendes mand pludselig forsvinder. Hun må nu samarbejde med godsejeren, mens hun kæmper for at redde gården. Følelserne spirer imellem dem, men de er begge to gift. Alligevel finder Isabelle styrke i Ethans støtte, da en frygtelig tragedie rammer, der vil forandre deres liv for altid. ISABELLES VALG er første bog i en række af historiske romantiske romaner af bestsellerforfatteren AnneMarie Brear.

 • af Guðrún Brjánsdóttir
  128,95 kr.

  Hjalti lider af kærestesorg. Og af angst. Og af tvangstanker. Efter kæresten Anna forlod ham, er han røget ned i et sort hul, som han har svært ved at komme op af. Han har ikke sovet ordentligt i ugevis.Da han går op for at klage over overboens støj, bliver han inviteret til en healende ceremoni i en såkaldt Kakaoklub. Selvom Hjalti synes, det lyder tosset, er han så desperat efter at få det bedre, at han vælger at deltage. Den intense rene kakao fra Guatemala har en overraskende positiv effekt på Hjalti, og før han ved af det, er han på vej sammen med resten af Kakaoklubben til Islands mest isolerede område på en healingtur. I den overjordisk smukke nationalpark blandt gletsjere og sandsletter viser det sig hurtigt, at kakaoklubbens dominerende leder ikke mener, at parkens regler gælder for dem, og gruppen kommer hurtigt på kant med stedets personale – og hinanden. Turen bliver helt anderledes, end Hjalti havde forventet. I Kakaokulten sætter Gudrún Brjánsdóttir sin egen generation under lup med både sort humor, ømhed, indsigt og tåkrummende nøjagtighed. Romanens hovedperson, Hjalti, er selvoptaget, klimatynget, sandhedsfornægtende, angst, OCD-ramt, passiv og konfliktsky – alligevel kan man ikke lade være med at holde af ham, for Hjalti er god nok, inderst inde. Lige som mange andre søger han efter den flimrende, lunefulde lykke.

 • af Jess Kitching
  168,95 - 202,95 kr.

  Fortiden er som kviksand. Umulig at undslippe. Natalie har det perfekte liv. Men det har ikke altid været sådan. Da hun var teenager, blev hun nådesløst mobbet, og hun vil gøre hvad som helst for at distancere sig fra den kiksede pige, hun var dengang. Da hendes bedste ven bliver myrdet i et fingeret trafikuheld, peger pilen pludselig på Natalie, og hendes nye, perfekte liv begynder at krakelere. Natalie beslutter sig for at komme til bunds i sagen, for hun er sikker på, at det ikke er tilfældigt, at mordet sker, netop som Chrissy Summers, den værste mobber af dem alle, er vendt tilbage til byen. En kvinde, der før har ladet Natalie føle sit had, og som ikke har nogen stopklods, når det kommer til at gøre andre ondt. Men Natalie er ikke længere en skræmt og kikset teenager. Denne gang har hun tænkt sig at slå tilbage og afsløre Chrissy som det uhyre, hun er. Spørgsmålet er, om Natalie kan nå at bevise, at Chrissy er morderen, før flere begynder at dø… En nervepirrende, psykologisk krimi med et uventet plot, der rammer alle, der har prøvet at blive holdt udenfor – eller bare set passivt til – lige i maven.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.