Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Steddatteren

Bag om Steddatteren

STEDDATTEREN af bestsellerforfatteren Georgina Cross er en nervepirrende psykologisk krimi med et plot, der er umuligt at regne ud. På få minutter forsvinder trettenårige Mia Tanner fra poolen i baghaven, og ingen aner, hvor hun er henne – eller hvad der er sket. “Det er en helt almindelig eftermiddag, da jeg går ud for at se til Mia, min trettenårige steddatter, der svømmer i baghaven. Men hun er væk. Jeg kan næsten ikke trække vejret, da jeg opdager, at baglågen er åben. Jeg var kun få meter væk. Hvorfor har jeg ikke hørt hende skrige eller set noget? Hvem har taget vores lille pige? Min mand kan ikke forstå, hvordan jeg har kunnet lade hans datter forsvinde. Og da politiet begynder at stille spørgsmål, kan jeg se, at de ikke tror på mig. Jeg har fået rollen som den onde stedmor. Hvis bare jeg kunne forstå de beskeder, som jeg har fundet fra min mand på Mias telefon: Jeg er så ked af det. Jeg elsker dig stadig. Og hvorfor finder vi hans vielsesring på bunden af poolen, hvorfra Mia forsvandt? Han har ikke nævnt, at den var blevet væk. Hvad skjuler han ellers? Der er sket noget frygteligt, jeg kan mærke det, og politiet bliver nødt til at finde Mia nu.”

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794384070
  • Format:
  • MP3
  • Udgivet:
  • 1. November 2022
  • Oplæser:
  • Githa Lehrmann
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Steddatteren

STEDDATTEREN af bestsellerforfatteren Georgina Cross er en nervepirrende psykologisk krimi med et plot, der er umuligt at regne ud.

På få minutter forsvinder trettenårige Mia Tanner fra poolen i baghaven, og ingen aner, hvor hun er henne – eller hvad der er sket.

“Det er en helt almindelig eftermiddag, da jeg går ud for at se til Mia, min trettenårige steddatter, der svømmer i baghaven. Men hun er væk. Jeg kan næsten ikke trække vejret, da jeg opdager, at baglågen er åben. Jeg var kun få meter væk. Hvorfor har jeg ikke hørt hende skrige eller set noget? Hvem har taget vores lille pige?

Min mand kan ikke forstå, hvordan jeg har kunnet lade hans datter forsvinde. Og da politiet begynder at stille spørgsmål, kan jeg se, at de ikke tror på mig. Jeg har fået rollen som den onde stedmor. Hvis bare jeg kunne forstå de beskeder, som jeg har fundet fra min mand på Mias telefon: Jeg er så ked af det. Jeg elsker dig stadig. Og hvorfor finder vi hans vielsesring på bunden af poolen, hvorfra Mia forsvandt? Han har ikke nævnt, at den var blevet væk. Hvad skjuler han ellers?

Der er sket noget frygteligt, jeg kan mærke det, og politiet bliver nødt til at finde Mia nu.”

Brugerbedømmelser af SteddatterenFind lignende bøger
Bogen Steddatteren findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.