dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Franske byer efter mit hoved

- En reflekterende rejsefører

Bag om Franske byer efter mit hoved

"Franske byer efter mit hoved" er ikke en bog efter formlen "20 (eller 117) steder du skal se". Den inviterer læseren til at følge forfatteren på en række af hans bilture gennem Frankrig. Og ikke bare ved at læse om dem, men også at efterspore nogle af hans foretrukne opholdssteder. Bogen er, som undertitlen siger, en rejsefører. Som sådan kommer den med en opfordring til turister der gerne vil ud på egen hånd - i Frankrig eller et andet land: Lad ikke guidernes valg af seværdigheder bestemme rejseruten, men læg en plan og gennemfør siden turen efter dit eget hoved - altså heller ikke lige efter forfatterens udvalg. Blandt andet derfor er denne rejsefører specificeret som reflekterende. Med det råd, og den erfaring givet videre, at man kan og bør "rejse som en filosof", med åbne sanser og selvstændige vurderinger. Også og især i masseturismens tid.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743063155
  • Udgivet:
  • 20. December 2019
  • bogreolen-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   bogreolen-flag
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Franske byer efter mit hoved

"Franske byer efter mit hoved" er ikke en bog efter formlen "20 (eller 117) steder du skal se". Den inviterer læseren til at følge forfatteren på en række af hans bilture gennem Frankrig. Og ikke bare ved at læse om dem, men også at efterspore nogle af hans foretrukne opholdssteder. Bogen er, som undertitlen siger, en rejsefører.

Som sådan kommer den med en opfordring til turister der gerne vil ud på egen hånd - i Frankrig eller et andet land: Lad ikke guidernes valg af seværdigheder bestemme rejseruten, men læg en plan og gennemfør siden turen efter dit eget hoved - altså heller ikke lige efter forfatterens udvalg.

Blandt andet derfor er denne rejsefører specificeret som reflekterende. Med det råd, og den erfaring givet videre, at man kan og bør "rejse som en filosof", med åbne sanser og selvstændige vurderinger. Også og især i masseturismens tid.

Brugerbedømmelser af Franske byer efter mit hovedFind lignende bøger
Bogen Franske byer efter mit hoved findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.