Bag om GRILL
Grill er efterhånden noget, som hører alle årstider til. Grill giver anledning til et væld af hyggelige stunder. Vi glæder os til spontane og planlagte middagsaftaler, til store sammenskudsgilder og hyggelige stunder i haven med familien. Fællesskabet og nærværet er i fokus, når vi starter grillen.
Grillmad lyder ikke umiddelbart som det sunde valg, men det kan det blive. Du skal blot være parat til at se med nye øjne på din menu. Fødevarestyrelsens kostråd anbefaler, at vi alle spiser mindre kød og flere grøntsager, både af hensyn til den individuelle sundhed og til fordel for klimaet. Alt det vil EASIS godt støtte op om, og derfor har vi lavet denne kogebog, som inspirerer dig til at lægge flere grøntsager på grillen og skrue ned for sukker og kalorier i marinader og dressinger.
I denne bog finder du 40 gode opskrifter, som gør det lettere at lave sundere mad, menu den at gå på kompromis med smagen og kvaliteten. Du vil opleve, hvor lækkert det er at gøre fedtfattigt kød og fisk til dit foretrukne valg og/eller skrue ned for mængden af kød ved at skrue op for mængden af grøntsager. Du vil opdage, hvor let det er at skrue ned for sukker- og kalorieindhold ved at vælge nye former for dressinger og marinader.
Bogen er inddelt i 5 emner, som dækker hele måltidet: Kød, fisk, grønt, tilbehør og desserter. Det giver dig mulighed for at tilberede hele menuen på grillen.
Med denne kogebog ved hånden venter der dig en lettere, sundere og mere klimavenliggrillsæson med et væld af nye og spændende smagsoplevelser, som du kan præsentere for kolleger, familie, venner og alle dem, du deler de festlige og hyggelige stunder med.
Vis mere