Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Havets storsind

Bag om Havets storsind

Skibet er lastet med gode intentioner, da to kærestepar beslutter at tage på jordomsejling og kappe båndene til det snærende storbyliv. Jonas skriver teoretisk set på en stor roman, men handler også lige lidt aktier, indtil den bliver antaget. Det behøver han ikke fortælle Line, som er så glad for at komme sammen med en digter, selv om hun jo ikke selv får brugt sin scenekunstuddannelse til noget. Det med aktierne kan Jonas i stedet dele med Martin, som godt forstår behovet for at tjene penge; han har sat drømmene om open source-kodning på lavblus for at støtte op om kæresten Rikke, der er glødende miljøforkæmper og kun køber biodynamisk champagne. Sammen sejler de fire ud for at søge friheden og lykken på de syv have. Men de er amatørsejlere, båden er misligholdt, og Sydhavet er fyldt med fristelser – kødelige såvel som berusende. Og livet bliver ikke lettere, da de får den russiske mafia i kølvandet. Havets storsind er en satirisk samtidsroman om værdier i hastig forandring. Den giver et humoristisk blik på verden midt i en woke-tid og tegner et kærligt, selvironisk generationsportræt af de sidste generation x'ere og første generation y'ere, der blev lovet muligheder og velstand, de aldrig fik. Den behandler privilegieblindhed og selvbedrag, aktivisme og eskapisme, karma og tømmermænd – og går til forsvar for satiren (og ikke mindst selvironien) som nødvendigt modspil til samtidens mange krænkelsesdebatter. Philip Tafdrup (f. 1979) har tidligere udgivet doku-romanen Kongen af Bali (2015), novellerne Wunderkammer (2012), digtkataloget Tegn og varsler (2012) og digt- og fotosamlingen Cat loves Sean (2010). Han er uddannet cand. comm. i journalistik og historie og bachelor i film- og medievidenskab.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788772167367
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Udgivet:
 • 28. April 2023
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 144x218x20 mm.
 • Vægt:
 • 486 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 11. December 2023
 •  

  Kan leveres inden jul

Beskrivelse af Havets storsind

Skibet er lastet med gode intentioner, da to kærestepar beslutter at tage på jordomsejling og kappe båndene til det snærende storbyliv. Jonas skriver teoretisk set på en stor roman, men handler også lige lidt aktier, indtil den bliver antaget. Det behøver han ikke fortælle Line, som er så glad for at komme sammen med en digter, selv om hun jo ikke selv får brugt sin scenekunstuddannelse til noget. Det med aktierne kan Jonas i stedet dele med Martin, som godt forstår behovet for at tjene penge; han har sat drømmene om open source-kodning på lavblus for at støtte op om kæresten Rikke, der er glødende miljøforkæmper og kun køber biodynamisk champagne. Sammen sejler de fire ud for at søge friheden og lykken på de syv have. Men de er amatørsejlere, båden er misligholdt, og Sydhavet er fyldt med fristelser – kødelige såvel som berusende. Og livet bliver ikke lettere, da de får den russiske mafia i kølvandet.

Havets storsind er en satirisk samtidsroman om værdier i hastig forandring. Den giver et humoristisk blik på verden midt i en woke-tid og tegner et kærligt, selvironisk generationsportræt af de sidste generation x'ere og første generation y'ere, der blev lovet muligheder og velstand, de aldrig fik. Den behandler privilegieblindhed og selvbedrag, aktivisme og eskapisme, karma og tømmermænd – og går til forsvar for satiren (og ikke mindst selvironien) som nødvendigt modspil til samtidens mange krænkelsesdebatter.

Philip Tafdrup (f. 1979) har tidligere udgivet doku-romanen Kongen af Bali (2015), novellerne Wunderkammer (2012), digtkataloget Tegn og varsler (2012) og digt- og fotosamlingen Cat loves Sean (2010). Han er uddannet cand. comm. i journalistik og historie og bachelor i film- og medievidenskab.

Brugerbedømmelser af Havets storsindFind lignende bøger
Bogen Havets storsind findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.