Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Heden og haven

Bag om Heden og haven

Både den kultiverede og den vilde natur har fundet vej ind i digtene i Peter Alsteds "Heden og haven". Digtsamlingen afsluttes med en rækker viser, der blandt andet er inspireret af middelalderen. Peter Christen Alsted (1864-1944) var en dansk forfatter og højskolelærer. Han debuterede i 1896 med "Røde syrener" og udgav derefter en række romaner, viser og vers. I sit stort anlagte erindringsværk, der blev afsluttet omkring 1940, fortæller han om livet i København og på højskolen i Uldum og giver karakteristikker af en lang række af tidens højskolefolk, journalister, digtere og andre litterære personligheder.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726020458
  • Udgivet:
  • 12. April 2019
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Heden og haven

Både den kultiverede og den vilde natur har fundet vej ind i digtene i Peter Alsteds "Heden og haven". Digtsamlingen afsluttes med en rækker viser, der blandt andet er inspireret af middelalderen.

Peter Christen Alsted (1864-1944) var en dansk forfatter og højskolelærer. Han debuterede i 1896 med "Røde syrener" og udgav derefter en række romaner, viser og vers. I sit stort anlagte erindringsværk, der blev afsluttet omkring 1940, fortæller han om livet i København og på højskolen i Uldum og giver karakteristikker af en lang række af tidens højskolefolk, journalister, digtere og andre litterære personligheder.

Brugerbedømmelser af Heden og havenFind lignende bøger
Bogen Heden og haven findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.