dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Himmelstormere

Bag om Himmelstormere

"hvor jeg drømte om at skovle digte til så de blev reddet fra krigen men hvorfor skal min stil være subtil når solens struktur bobler over in five million years sig om vi er alene i planeternes geniale stilhed sig om min hjerne er den svimlende akse hallo?" Morti Vizki skildrer i sine værker ofte en søgen efter noget at tro på og en måde at eksistere på. Således også i hans fjerde digtsamling "Himmelstormere", der udkom første gang i 1986. Morti Vizki (1963-2004) var en dansk forfatter, digter og dramatiker, musiker og komponist. Morti Vizki – egentlig Morten Boeslund Poulsen – blev født i Frederiksværk. Han debuterede i 1984 med digtsamlingen "Digtsamling", og udgav efterfølgende både digt- og novellesamlinger, radiospil, teaterstykker og romaner, en børnebog og to operaliberettoer. Han fik tilnavnet "Kroppens digter" for sin rå sanselighed og kropslige sprogbrug. Morti Vizki modtog Klaus Rifbjergs debutantpris for lyrik i 1986, Nordisk Radiospilpris i 1991 Marguerite Vibys Jubilæumslegat i 1994, Dansk Blindesamfunds Radiospilpris 1996 og 2000 og Kjeld Abell-prisen i 1997.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711584750
  • Udgivet:
  • 10. Oktober 2017
  • bogreolen-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   bogreolen-flag
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Himmelstormere

"hvor jeg drømte om at skovle digte til
så de blev reddet fra krigen
men hvorfor skal min stil være subtil
når solens struktur bobler over in five million years

sig om vi er alene i planeternes geniale stilhed
sig om min hjerne er den svimlende akse

hallo?"

Morti Vizki skildrer i sine værker ofte en søgen efter noget at tro på og en måde at eksistere på. Således også i hans fjerde digtsamling "Himmelstormere", der udkom første gang i 1986.

Morti Vizki (1963-2004) var en dansk forfatter, digter og dramatiker, musiker og komponist. Morti Vizki – egentlig Morten Boeslund Poulsen – blev født i Frederiksværk. Han debuterede i 1984 med digtsamlingen "Digtsamling", og udgav efterfølgende både digt- og novellesamlinger, radiospil, teaterstykker og romaner, en børnebog og to operaliberettoer. Han fik tilnavnet "Kroppens digter" for sin rå sanselighed og kropslige sprogbrug.

Morti Vizki modtog Klaus Rifbjergs debutantpris for lyrik i 1986, Nordisk Radiospilpris i 1991 Marguerite Vibys Jubilæumslegat i 1994, Dansk Blindesamfunds Radiospilpris 1996 og 2000 og Kjeld Abell-prisen i 1997.

Brugerbedømmelser af HimmelstormereFind lignende bøger
Bogen Himmelstormere findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.