Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Høfligheden

Bag om Høfligheden

Høfligheden har trange kår i dagens Danmark. "Hvad har vi gang i her til lands?" spørger forfatteren og debattøren Peter Olesen og kommer ind på egne erfaringer fra besøg på københavnske cafeer og restauranter og i danske butikker. Med humor og glimt i øjet skildrer Peter Olesen den berømte fuckfinger, vores adfærd i trafikken og vores forduftede vaner med at hilse på hinanden og rejse sig for ældre i bussen. Den praktiske, men dødirriterende mobiltelefon, som får lov at forstyrre alt og alle, står også for tur. "Der kan jo slukkes for den," påpeger forfatteren, der ikke selv vil have en mobil. Bogen er et ærligt forsøg på at skabe en vigtig debat om et efterhånden noget vaklende begreb, nemlig: høfligheden.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711453513
  • Udgivet:
  • 1. Februar 2015
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Høfligheden

Høfligheden har trange kår i dagens Danmark. "Hvad har vi gang i her til lands?" spørger forfatteren og debattøren Peter Olesen og kommer ind på egne erfaringer fra besøg på københavnske cafeer og restauranter og i danske butikker.

Med humor og glimt i øjet skildrer Peter Olesen den berømte fuckfinger, vores adfærd i trafikken og vores forduftede vaner med at hilse på hinanden og rejse sig for ældre i bussen. Den praktiske, men dødirriterende mobiltelefon, som får lov at forstyrre alt og alle, står også for tur. "Der kan jo slukkes for den," påpeger forfatteren, der ikke selv vil have en mobil.

Bogen er et ærligt forsøg på at skabe en vigtig debat om et efterhånden noget vaklende begreb, nemlig: høfligheden.

Brugerbedømmelser af HøflighedenFind lignende bøger
Bogen Høfligheden findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.