Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Højholts metode

Bag om Højholts metode

I "Højholts metode" analyserer Niels Egebak den danske digter Per Højholts (1928-2004) enestående forfatterskab. Der er lagt vægt på en meget tekstnær analyse, der udelader Per Højholts person, men kun ser på hans litterære bedrifter og de teknikker og virkemidler, han bruger i sine digte. Den danske litteraturforsker og –kritiker Niels Egebak (1930-2009) var i en lang årrække docent ved Nordisk Institut på Aarhus Universitet. I løbet af sin karriere udgav han et væld af bøger om litteratur, kulturhistorie og –teori og psykoanalyse.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711793831
  • Udgivet:
  • 24. Oktober 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Højholts metode

I "Højholts metode" analyserer Niels Egebak den danske digter Per Højholts (1928-2004) enestående forfatterskab. Der er lagt vægt på en meget tekstnær analyse, der udelader Per Højholts person, men kun ser på hans litterære bedrifter og de teknikker og virkemidler, han bruger i sine digte.

Den danske litteraturforsker og –kritiker Niels Egebak (1930-2009) var i en lang årrække docent ved Nordisk Institut på Aarhus Universitet. I løbet af sin karriere udgav han et væld af bøger om litteratur, kulturhistorie og –teori og psykoanalyse.

Brugerbedømmelser af Højholts metodeFind lignende bøger
Bogen Højholts metode findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.