Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hvad angår poesi

Bag om Hvad angår poesi

"Poesiens blik ser tingene fra utallige sider, og det skiftende lys skulpturerer bevægelsen, alt bygges op ikke kun på de enkelte ord, men i lige så høj grad på deres forhold. I poesien ’vejer’ alt lige meget og er lige levende. Det er intensitet." Den store danske digter Jørgen Gustava Brandt udbreder sig i en række korte essays og strøtanker om den poesi, der er blevet hans liv og levevej. Poesiens plads i samfundet og dens betydning for digteren selv samt kunstens væsen og vigtighed bliver vendt og drejet af den velbevandrede digter. Jørgen Gustava Brandt (1929-2006) var en dansk digter og forfatter. I løbet af sin over 50 år lange karriere udgav han et væld af digtsamlinger, novellesamlinger, romaner og essays. Jørgen Gustava Brandt modtog en række prestigiøse legater og priser for sin forfattervirksomhed heriblandt Kritikerprisen, Emil Aarestrup Medaillen og Statens Kunstfonds livsvarige ydelse.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726466157
  • Udgivet:
  • 21. Oktober 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Hvad angår poesi

"Poesiens blik ser tingene fra utallige sider, og det skiftende lys skulpturerer bevægelsen, alt bygges op ikke kun på de enkelte ord, men i lige så høj grad på deres forhold. I poesien ’vejer’ alt lige meget og er lige levende. Det er intensitet."

Den store danske digter Jørgen Gustava Brandt udbreder sig i en række korte essays og strøtanker om den poesi, der er blevet hans liv og levevej. Poesiens plads i samfundet og dens betydning for digteren selv samt kunstens væsen og vigtighed bliver vendt og drejet af den velbevandrede digter.

Jørgen Gustava Brandt (1929-2006) var en dansk digter og forfatter. I løbet af sin over 50 år lange karriere udgav han et væld af digtsamlinger, novellesamlinger, romaner og essays. Jørgen Gustava Brandt modtog en række prestigiøse legater og priser for sin forfattervirksomhed heriblandt Kritikerprisen, Emil Aarestrup Medaillen og Statens Kunstfonds livsvarige ydelse.

Brugerbedømmelser af Hvad angår poesiFind lignende bøger
Bogen Hvad angår poesi findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.