Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hygge i Hedebygade

Bag om Hygge i Hedebygade

"gadepræken føler du dig udkørt, træt i underarmsmusklerne har du svært ved at føre dig frem i produktionen går du og klamrer dig til en selvmorder en dranker, narkoman, skizofren, arbejdssky går det ad pommern til med pengene er du homoseksuel, biseksuel, impotent går du til møder, beder du går du og venter på revolutionen synes du, du udretter for lidt for dens komme så kom til os!" Digtene i Lean Nielsens "Hygge i Hedebygade" emmer af stemninger fra arbejdermiljøer og byliv i 1970‘ernes Danmark. Der er digte om gadeprædikanter, slavearbejde, trafikfascisme, slum, generel elendighed og religiøst vanvid. Den danske forfatter og digter Lean Nielsen blev født i 1935 og debuterede i 1969 med digtsamlingen "Fru Jensen in memoriam". Herefter udgav han den ene digtsamling efter den anden, og i 1982 sprang han ud som prosaist med novellesamlingen "Ned ad trappen, ud på gaden".

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711842157
  • Udgivet:
  • 23. November 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Hygge i Hedebygade

"gadepræken

føler du dig udkørt, træt i underarmsmusklerne
har du svært ved at føre dig frem i produktionen
går du og klamrer dig til en selvmorder
en dranker, narkoman, skizofren, arbejdssky
går det ad pommern til med pengene
er du homoseksuel, biseksuel, impotent
går du til møder, beder du
går du og venter på revolutionen
synes du, du udretter for lidt for dens komme

så kom til os!"

Digtene i Lean Nielsens "Hygge i Hedebygade" emmer af stemninger fra arbejdermiljøer og byliv i 1970‘ernes Danmark. Der er digte om gadeprædikanter, slavearbejde, trafikfascisme, slum, generel elendighed og religiøst vanvid.

Den danske forfatter og digter Lean Nielsen blev født i 1935 og debuterede i 1969 med digtsamlingen "Fru Jensen in memoriam". Herefter udgav han den ene digtsamling efter den anden, og i 1982 sprang han ud som prosaist med novellesamlingen "Ned ad trappen, ud på gaden".

Brugerbedømmelser af Hygge i HedebygadeFind lignende bøger
Bogen Hygge i Hedebygade findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.