Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ind imellem. Der er æg i mit skæg. Ateliers. Fritvoksende digte

Bag om Ind imellem. Der er æg i mit skæg. Ateliers. Fritvoksende digte

"Lad os opføre den lille med formiddagssnapsen lad os lege vi er sammen sådan rigtigt sammen sammen og glemme disse tunge pund kilo værdigt båret gennem så og så mange afgange ankomster transithaller vestibuler viadukter korridorer terminaler havnekontorer kantiner nummererede gange luftlag her forvandlet til polstret stol som i skabelsens gry." Jørgen Gustava Brandt har som digter bevæget sig rundt i mange forskellige tider, lande, verdener og temaer. "Ind imellem", "Der er æg i mit skæg", "Ateliers" og "Fritvoksende digte" giver til sammen et farverigt og repræsentativt billede af en af det tyvende århundredes største og mest produktive danske digtere. De fire samlinger er meget forskellige, og dog er den røde tråd gennem digtene ikke til at tage fejl af. Jørgen Gustava Brandt (1929-2006) var en dansk digter og forfatter. I løbet af sin over 50 år lange karriere udgav han et væld af digtsamlinger, novellesamlinger, romaner og essays. Jørgen Gustava Brandt modtog en række prestigiøse legater og priser for sin forfattervirksomhed heriblandt Kritikerprisen, Emil Aarestrup Medaillen og Statens Kunstfonds livsvarige ydelse.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726465860
  • Udgivet:
  • 20. August 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Ind imellem. Der er æg i mit skæg. Ateliers. Fritvoksende digte

"Lad os opføre den lille med formiddagssnapsen
lad os lege vi er sammen
sådan rigtigt sammen sammen
og glemme disse tunge pund kilo
værdigt båret gennem så og så mange
afgange
ankomster transithaller vestibuler
viadukter korridorer terminaler havnekontorer
kantiner nummererede gange
luftlag her
forvandlet til polstret stol som i
skabelsens gry."

Jørgen Gustava Brandt har som digter bevæget sig rundt i mange forskellige tider, lande, verdener og temaer. "Ind imellem", "Der er æg i mit skæg", "Ateliers" og "Fritvoksende digte" giver til sammen et farverigt og repræsentativt billede af en af det tyvende århundredes største og mest produktive danske digtere. De fire samlinger er meget forskellige, og dog er den røde tråd gennem digtene ikke til at tage fejl af.

Jørgen Gustava Brandt (1929-2006) var en dansk digter og forfatter. I løbet af sin over 50 år lange karriere udgav han et væld af digtsamlinger, novellesamlinger, romaner og essays. Jørgen Gustava Brandt modtog en række prestigiøse legater og priser for sin forfattervirksomhed heriblandt Kritikerprisen, Emil Aarestrup Medaillen og Statens Kunstfonds livsvarige ydelse.

Brugerbedømmelser af Ind imellem. Der er æg i mit skæg. Ateliers. Fritvoksende digteFind lignende bøger
Bogen Ind imellem. Der er æg i mit skæg. Ateliers. Fritvoksende digte findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.