Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Intime relationer

Bag om Intime relationer

Om en kvinde og hendes færd, en fremmed i en fremmed by, der kæmper mod magt, uretfærdighed, minder og kærlighed – eller mangel på samme. En ung kvinde påtager sig et vikariat som tolk ved Den Internationale Domstol i Haag. I sorg over sin fars død og at være blevet forladt af sin mor til fordel for Singapore, hvor forældrene oprindelig kom fra, flygter hun fra sin hjemby New York og rejser til Europa i håb om at finde et nyt hjem. I den hollandske domstolsby, hvor alt tilsyneladende er pænt og kultiveret, men hvor en sær uhygge eller uro lurer under overfladen, bliver hun hurtigt trukket ind i en række intime relationer, hvor alt ikke er, hvad det giver sig ud for. Med en snigende følelse af ulykke, forræderi og undergang prøver hun at navigere i de uigennemskuelige magtspil og kærlighedsintriger, hun fornemmer omkring sig, mens hendes egen intimsfære både privat og på jobbet truer med at krakelere. Hvad er hendes rolle i det hele? Hvad er det, hun flygter fra? Hvad vil hun dybest set med sit liv? Før eller siden bliver hun nødt til at konfrontere sig selv. Pressen skriver: "Det hele er afsindig smukt formidlet, og man læser "Intime relationer" med tilbageholdt åndedræt." 5 stjerner i Jyllands-Posten "Uhyggelig og spændende." 4 hjerter i Politiken "Smukt skrevet, dybsindig og sjælefuld." The New York Times Book Top 10 "Utvivlsomt en af de bedste romaner, jeg har læst i år." The New York Times "En dybt bevægende og transformerende læseoplevelse." The Guardian KATIE KITAMURA (f. 1979) er amerikansk forfatter, født i Sacramento, Californien, i en familie med japanske rødder. Hun har skrevet fire romaner. Intime relationer var nomineret til National Book Award og Joyce Carol Oates Prize. I New York Times og Washington Post blev den valgt som en af de ti bedste romaner i 2021. Hendes forrige roman, A Separation (ikke udgivet på dansk – endnu), er på vej som film. Hendes bøger er udkommet i 19 lande verden over.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788772391106
 • Indbinding:
 • Indbundet
 • Sideantal:
 • 225
 • Udgivet:
 • 15. September 2022
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 138x202x21 mm.
 • Vægt:
 • 284 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 18. Juni 2024

Beskrivelse af Intime relationer

Om en kvinde og hendes færd, en fremmed i en fremmed by, der kæmper mod magt, uretfærdighed, minder og kærlighed – eller mangel på samme.

En ung kvinde påtager sig et vikariat som tolk ved Den Internationale Domstol i Haag. I sorg over sin fars død og at være blevet forladt af sin mor til fordel for Singapore, hvor forældrene oprindelig kom fra, flygter hun fra sin hjemby New York og rejser til Europa i håb om at finde et nyt hjem. I den hollandske domstolsby, hvor alt tilsyneladende er pænt og kultiveret, men hvor en sær uhygge eller uro lurer under overfladen, bliver hun hurtigt trukket ind i en række intime relationer, hvor alt ikke er, hvad det giver sig ud for. Med en snigende følelse af ulykke, forræderi og undergang prøver hun at navigere i de uigennemskuelige magtspil og kærlighedsintriger, hun fornemmer omkring sig, mens hendes egen intimsfære både privat og på jobbet truer med at krakelere. Hvad er hendes rolle i det hele? Hvad er det, hun flygter fra? Hvad vil hun dybest set med sit liv? Før eller siden bliver hun nødt til at konfrontere sig selv.

Pressen skriver:

"Det hele er afsindig smukt formidlet, og man læser "Intime relationer" med tilbageholdt åndedræt."
5 stjerner i Jyllands-Posten

"Uhyggelig og spændende."
4 hjerter i Politiken

"Smukt skrevet, dybsindig og sjælefuld."
The New York Times Book Top 10

"Utvivlsomt en af de bedste romaner, jeg har læst i år."
The New York Times

"En dybt bevægende og transformerende læseoplevelse."
The Guardian

KATIE KITAMURA (f. 1979) er amerikansk forfatter, født i Sacramento, Californien, i en familie med japanske rødder. Hun har skrevet fire romaner. Intime relationer var nomineret til National Book Award og Joyce Carol Oates Prize. I New York Times og Washington Post blev den valgt som en af de ti bedste romaner i 2021. Hendes forrige roman, A Separation (ikke udgivet på dansk – endnu), er på vej som film. Hendes bøger er udkommet i 19 lande verden over.

Brugerbedømmelser af Intime relationerGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.