Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Jatháram

Bag om Jatháram

"I dette seende landskab er jeg – om det angår dig – usynlig Ser du mig her er jeg en tilfældig ligegyldig en person du passerer på stien Jeg er den der trådte til side for at indlade dig i dette skin Jeg er til stede i det seende der ser dig Tror du mig ikke vil du se mig: jeg går forbi her hvor du blot går forbi Har du mærket mig allerede men som en fraværende er du selv den der ses herinde. Du er her og ser – Det er godt" De 24 digte i Jørgen Gustava Brandts digtsamling "Jatháram" handler om alt fra kærlighed og drømme til sprogets dilemmaer. Titeldigtet fortæller endvidere en forunderlig og mærkelig historie, der gør denne digtsamling til noget helt særligt i Jørgen Gustava Brandts ellers i forvejen unikke digteriske verden. Jørgen Gustava Brandt (1929-2006) var en dansk digter og forfatter. I løbet af sin over 50 år lange karriere udgav han et væld af digtsamlinger, novellesamlinger, romaner og essays. Jørgen Gustava Brandt modtog en række prestigiøse legater og priser for sin forfattervirksomhed heriblandt Kritikerprisen, Emil Aarestrup Medaillen og Statens Kunstfonds livsvarige ydelse.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726466041
  • Udgivet:
  • 29. Maj 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Jatháram

"I dette seende
landskab
er jeg
– om det angår dig –
usynlig

Ser du mig her
er jeg en tilfældig
ligegyldig
en person du passerer på stien

Jeg er den der trådte til side
for at indlade dig
i dette skin
Jeg er til stede
i det seende
der ser dig

Tror du mig ikke
vil du se mig:
jeg går forbi her
hvor du blot går forbi

Har du mærket mig
allerede
men som en fraværende
er du selv den
der ses
herinde. Du er her
og ser
– Det er godt"

De 24 digte i Jørgen Gustava Brandts digtsamling "Jatháram" handler om alt fra kærlighed og drømme til sprogets dilemmaer. Titeldigtet fortæller endvidere en forunderlig og mærkelig historie, der gør denne digtsamling til noget helt særligt i Jørgen Gustava Brandts ellers i forvejen unikke digteriske verden.

Jørgen Gustava Brandt (1929-2006) var en dansk digter og forfatter. I løbet af sin over 50 år lange karriere udgav han et væld af digtsamlinger, novellesamlinger, romaner og essays. Jørgen Gustava Brandt modtog en række prestigiøse legater og priser for sin forfattervirksomhed heriblandt Kritikerprisen, Emil Aarestrup Medaillen og Statens Kunstfonds livsvarige ydelse.

Brugerbedømmelser af JatháramFind lignende bøger
Bogen Jatháram findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.