dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Kærlighedsdigte

Bag om Kærlighedsdigte

"Der er en Trolddom paa din Læbe,/Der er en Afgrund i dit Blik,/Der er Lyden af din Stemme/En Drøms ætheriske Musik.//Der er en Klarhed paa din Pande,/Der er et Mørke i dit Haar,/Der er en Strøm af Blomsteraande/Omkring dig, hvor du staaer og gaaer. ..." Emil Aarestrup er berømt for sin senromantiske, erotiske lyrik. Denne lille bog byder på en samling af hans bedste kærlighedsdigte. Emil Aarestrup (1800-1856) var en dansk læge og senromantisk digter. Han udgav kun en enkelt digtsamling – "Digte" – i 1838, som stort set blev overset af kritikerne i hans samtid. Først efter sin død blev han anerkendt som fornyer af den erotiske lyrik.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726002621
  • Udgivet:
  • 17. Juli 2018
  • bogreolen-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   bogreolen-flag
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Kærlighedsdigte

"Der er en Trolddom paa din Læbe,/Der er en Afgrund i dit Blik,/Der er Lyden af din Stemme/En Drøms ætheriske Musik.//Der er en Klarhed paa din Pande,/Der er et Mørke i dit Haar,/Der er en Strøm af Blomsteraande/Omkring dig, hvor du staaer og gaaer. ..."

Emil Aarestrup er berømt for sin senromantiske, erotiske lyrik. Denne lille bog byder på en samling af hans bedste kærlighedsdigte.

Emil Aarestrup (1800-1856) var en dansk læge og senromantisk digter. Han udgav kun en enkelt digtsamling – "Digte" – i 1838, som stort set blev overset af kritikerne i hans samtid. Først efter sin død blev han anerkendt som fornyer af den erotiske lyrik.

Brugerbedømmelser af KærlighedsdigteFind lignende bøger
Bogen Kærlighedsdigte findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.