Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kill Your Darlings

- Krimidigte

Kill Your Darlingsaf Antlogi af Fynske forfattere
Bag om Kill Your Darlings

Poesiens dag I 1999 indstiftede UNESCO World Poetry Day – Verdens Poesidag. Datoen er den 21. marts. Formålet med dagen er at udbrede kendskabet til lokale og internationale digtere samt sætte fokus på poesien som genre. Poesiens dag blev afholdt for første gang i 1999, og hvert år siden da, er dagen blevet markeret på verdensplan af mange forskellige organisationer og institutioner. Fynske Forfattere, der er en undergruppe under Dansk Forfatterforening, har i samarbejde med Odense Bibliotekerne gennem de senere år markeret dagen på forskellig vis. Igen i år udgiver Fynske Forfattere en antologi med fynske digtere i forbindelse med fejringen. Det er faktisk fjerde gang, det sker, så disse antologier kan godt gå hen og blive et samlerobjekt i litterære kredse. Dagen fejres traditionen tro med digtoplæsning af 16 digtere på Hovedbiblioteket i Odense, den 21.03.18 kl. 19 Emnet for Verdens Poesidag 2018 er krimidigte. Vi har samlet poetisk materiale til antologien blandt fynske digtere. Forordet er skrevet af den fynske formand for Det Danske Kriminalakademi Martin Jensen. Bogen er illustreret med grafiske værker af Terese Larsen. Digtene handler om drab, drama, drifter, død, dråben, der flyder over i det kriminelle. Alt det, som krimiforfatterne traditionelt skriver om og mere til; men tolket i et poetisk udtryk. Kort og godt – de fynske digtere er gået krimigenren i bedene. Redaktionsgruppen består af Bjarne Kim Pedersen, Cindy Lynn Brown og Per Nielsen fra Fynske Forfattere. Sidst, men ikke mindst, en stor tak til Odense Bibliotekerne, der igen i år velvilligt har støttet de fynske digteres fejring af Poesiens dag. Og til Krimimessen i Horsens, hvor vi får lov til at præsentere bogen søndag den 18. marts kl. 15.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793272460
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 99
 • Udgivet:
 • 19. Marts 2018
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 125x202x8 mm.
 • Vægt:
 • 127 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 13. Juni 2023

Beskrivelse af Kill Your Darlings

Poesiens dag I 1999 indstiftede UNESCO World Poetry Day – Verdens Poesidag. Datoen er den 21. marts. Formålet med dagen er at udbrede kendskabet til lokale og internationale digtere samt sætte fokus på poesien som genre. Poesiens dag blev afholdt for første gang i 1999, og hvert år siden da, er dagen blevet markeret på verdensplan af mange forskellige organisationer og institutioner.
Fynske Forfattere, der er en undergruppe under Dansk Forfatterforening, har i samarbejde med Odense Bibliotekerne gennem de senere år markeret dagen på forskellig vis. Igen i år udgiver Fynske Forfattere en antologi med fynske digtere i forbindelse med fejringen. Det er faktisk fjerde gang, det sker, så disse antologier kan godt gå hen og blive et samlerobjekt i litterære kredse.
Dagen fejres traditionen tro med digtoplæsning af 16 digtere på Hovedbiblioteket i Odense, den 21.03.18 kl. 19
Emnet for Verdens Poesidag 2018 er krimidigte. Vi har samlet poetisk materiale til antologien blandt fynske digtere. Forordet er skrevet af den fynske formand for Det Danske Kriminalakademi Martin Jensen. Bogen er illustreret med grafiske værker af Terese Larsen.
Digtene handler om drab, drama, drifter, død, dråben, der flyder over i det kriminelle. Alt det, som krimiforfatterne traditionelt skriver om og mere til; men tolket i et poetisk udtryk. Kort og godt – de fynske digtere er gået krimigenren i bedene.
Redaktionsgruppen består af Bjarne Kim Pedersen, Cindy Lynn Brown og Per Nielsen fra Fynske Forfattere.
Sidst, men ikke mindst, en stor tak til Odense Bibliotekerne, der igen i år velvilligt har støttet de fynske digteres fejring af Poesiens dag. Og til Krimimessen i Horsens, hvor vi får lov til at præsentere bogen søndag den 18. marts kl. 15.

Brugerbedømmelser af Kill Your DarlingsFind lignende bøger
Bogen Kill Your Darlings findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.