Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Know-how transfer from managers to employees in a French haute cuisine restaurant. A case study

  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783668065307
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 16
  • Udgivet:
  • 12. november 2015
  • Størrelse:
  • 178x254x1 mm.
  • Vægt:
  • 59 g.
Leveringstid: 2-3 uger
Forventet levering: 19. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Brugerbedømmelser af Know-how transfer from managers to employees in a French haute cuisine restaurant. A case study



Find lignende bøger
Bogen Know-how transfer from managers to employees in a French haute cuisine restaurant. A case study findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.