Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Københavnerluft. En dag i unge Bernhards liv midt i det 20. årh.

Bag om Københavnerluft. En dag i unge Bernhards liv midt i det 20. årh.

"København, min fødeby, hvor jeg dog kender lidt af dig! Hvor jeg dog kender dig dårligt! Måske skal jeg snart få øje for dine seværdigheder, nu hvor jeg ikke længere har et hjem, hvortil jeg kan gå hjem, til mig selv! Nu da jeg på sæt og vis og på en ny måde så at sige hører med til dit overflødige inventar! Hverken turist eller indbygger, men i din luft en indre emigration! Er du der? Du svarer ikke?" Da den unge Bernhard bliver smidt ud hjemmefra, begynder han at opleve sin hjemby, København, på en helt ny måde. Ikke mindst i Kongens Have kommer han ud for ting, han ikke før kunne forestille sig. Vi følger ham gennem hans erotiske eventyr, der med humor og vid berettes i Jørgen Gustava Brandts poetiske vendinger. Jørgen Gustava Brandt (1929-2006) var en dansk digter og forfatter. I løbet af sin over 50 år lange karriere udgav han et væld af digtsamlinger, novellesamlinger, romaner og essays. Jørgen Gustava Brandt modtog en række prestigiøse legater og priser for sin forfattervirksomhed heriblandt Kritikerprisen, Emil Aarestrup Medaillen og Statens Kunstfonds livsvarige ydelse.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726466089
  • Udgivet:
  • 16. August 2021
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Københavnerluft. En dag i unge Bernhards liv midt i det 20. årh.

"København, min fødeby, hvor jeg dog kender lidt af dig! Hvor jeg dog kender dig dårligt! Måske skal jeg snart få øje for dine seværdigheder, nu hvor jeg ikke længere har et hjem, hvortil jeg kan gå hjem, til mig selv! Nu da jeg på sæt og vis og på en ny måde så at sige hører med til dit overflødige inventar! Hverken turist eller indbygger, men i din luft en indre emigration! Er du der? Du svarer ikke?"

Da den unge Bernhard bliver smidt ud hjemmefra, begynder han at opleve sin hjemby, København, på en helt ny måde. Ikke mindst i Kongens Have kommer han ud for ting, han ikke før kunne forestille sig. Vi følger ham gennem hans erotiske eventyr, der med humor og vid berettes i Jørgen Gustava Brandts poetiske vendinger.

Jørgen Gustava Brandt (1929-2006) var en dansk digter og forfatter. I løbet af sin over 50 år lange karriere udgav han et væld af digtsamlinger, novellesamlinger, romaner og essays. Jørgen Gustava Brandt modtog en række prestigiøse legater og priser for sin forfattervirksomhed heriblandt Kritikerprisen, Emil Aarestrup Medaillen og Statens Kunstfonds livsvarige ydelse.

Brugerbedømmelser af Københavnerluft. En dag i unge Bernhards liv midt i det 20. årh.Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.