Køling af Leif Bøgh-Sørensen E-bog, PDF

Køling

af ,
(Udvid)

Kapitel 4 i Konserveringsteknik 1 (978-87-91319-63-1):Konserveringsteknik 1 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. Bogen gennemgår kapitelvis principperne for kvalitet og holdbarhed, emballage, kuldeteknologi, køling og frysning. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi, samt eksempler på relevante levnedsmidler hvortil metoden anvendes. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk. Der er desuden et meget omfattende stikordsregister. Se også Konserveringsteknik 2.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788791319686
  • Udgivet:
  • 22. August 2013

Andre udgaver:

  • Straks på e-mail
  • 58,00 kr.
Læg i kurv
  • 28,00 kr. i
Læg i kurv


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.

Andre bøger af Leif Bøgh-Sørensen, Peter Zeuthen