Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Koncertbogen

Bag om Koncertbogen

"Koncertbogen" er en let tilgængelig vejledning i de største koncerter for klaver, violin og violoncel. Musikkritiker Kai Flor fortæller om de forskellige koncerters indhold og opbygning, og han præsenterer os for deres skaber og dennes samtid, så vi kan forstå, hvilken sammenhæng værket er blevet til i. I bogen beskæftiger Flor sig blandt andet med musikstykker af Beethoven, Chopin, Franz Liszt, Carl Nielsen og Tjajkovskij. Kai Flor (1886-1965) var dansk forfatter, oversætter og musik- og kunstkritiker. Flors forfatterskab omfatter bl.a. bøger om kunst, musik, poesi og arkitektur, men han er bedst kendt for sine håndbøger om klassisk musik. Som oversætter har han bl.a. oversat Vincent van Goghs breve, Darwins udødelige Tanker, Gullivers Rejse og Skatte-øen til dansk. Kai Flor var Ridder af Dannebrog.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726326161
  • Udgivet:
  • 19. Oktober 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Koncertbogen

"Koncertbogen" er en let tilgængelig vejledning i de største koncerter for klaver, violin og violoncel. Musikkritiker Kai Flor fortæller om de forskellige koncerters indhold og opbygning, og han præsenterer os for deres skaber og dennes samtid, så vi kan forstå, hvilken sammenhæng værket er blevet til i. I bogen beskæftiger Flor sig blandt andet med musikstykker af Beethoven, Chopin, Franz Liszt, Carl Nielsen og Tjajkovskij.

Kai Flor (1886-1965) var dansk forfatter, oversætter og musik- og kunstkritiker. Flors forfatterskab omfatter bl.a. bøger om kunst, musik, poesi og arkitektur, men han er bedst kendt for sine håndbøger om klassisk musik. Som oversætter har han bl.a. oversat Vincent van Goghs breve, Darwins udødelige Tanker, Gullivers Rejse og Skatte-øen til dansk. Kai Flor var Ridder af Dannebrog.

Brugerbedømmelser af KoncertbogenFind lignende bøger
Bogen Koncertbogen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.